Far Cry 5 Kaydedilmiyor

İşletim sistemi
Windows 10

ynskpln0626

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Steam üzerinden aldım. Oyun aslında Uplay üzerinden save alıyor. Sağ üstte üç nokta gözüküyor. Oyunu yeniden açtığımda en baştan New Game olarak başlatıyor.

Ubisoft launcherde saveleri kökten sildim yönetici olarak girdim granite 2000 dedi ilk girdiğimde new game dedim şuan introda bakalım bi save alıp girip çıkarım save alacakmı

Ubisoft launcherde saveleri kökten sildim yönetici olarak girdim granite 2000 dedi ilk girdiğimde new game dedim şuan introda bakalım bi save alıp girip çıkarım save alacakmı
Evet, new game yaptığınızdan emin olun ki yeni cloud olmayan save local save'iniz geçerli olsun. Bu arada Cloud save'i kapadınız değil mi?

Fakat ben uplay bulut yedeklemeyi kapatmama rağmen oyunu açarken yine senkronizasyon yazısı çıktı.

Uplay üzerinden deaktif ettiyseniz kapalıdır.
U play üzerinden deaktif edip saveleri silip yönetici olarak girdim şu adadaki görevleri yapıp introlar bitince save seçeneği gelmesi lazım save yapıp oyunu kapatıp açtığımda kaldığım yerden devam edersem olmuş demektir.
Hocam çok sağol save artık sorunsuz alıyor fakat olan dün benim 6 saatlik emeğime oldu o save yok artık baştan başladım.
Hocam çok sağol save artık sorunsuz alıyor fakat olan dün benim 6 saatlik emeğime oldu o save yok artık baştan başladım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…