Far Cry 5 mi 6 mı?

Baxia

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha önce hiç Far Cry oynamadım.
Far Cry 5 veya 6 alacağım. Ve oynayacağım ilk ve tek Far Cry oyunu olacak.
Sadece bu iki oyundan hangisini almalıyım (parasal sıkıntım yok.)?
Nedenleriyle birlikte yazar mısınız?

(Diğerlerini önermeyin)

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğerlerini oynamak istemediğinize emin misiniz? Çünkü Far Cry 3'ten sonra yapılan diğer Far Cry oyunları da birbirinin aynısı ve seri, kendi içerisinde bile tekrar eden bir seriyken diğer oyunlarında dolusuyla yan görev var. İkisi arasından bir seçim yapmak istiyorsanız da ben olsam, beşinci oyununu seçerdim çünkü geçtiği yer farklı. Far Cry teması, genel olarak adada geçtiği için altıncı oyununu bu sebepten oynamazdım.

Dostum Far Cry Primal da öneririm eğer eski çağ seviyorsan ilk Far Cry oyunun olarak çok güzel gider sana.

Eğer illaki ikisinden birini istiyorsanız Farcry 5 öneririm. Oyunun ana karakteri iyi işlenmiş tam psikopat bir tip.

Her iki oyunda birbirinin laciverti. Far Cry 5'de ana görevi açmak için yan görev yapmak zorunlu. Far Cry 6'da ise direkt yan görevi ana görev diye sunuyorlar.

Far Cry 1'den başlayın bence bayağı zevkli idi Far Cry 2'yi tavsiye etmem tabii yine oynayabilirsiniz sonra Far Cry 3,4 5, 6 şeklinde gidebilirsiniz.
Eski çağ seversen Far Cry 4'ten sonra Far Cry Primal'ı oynamanı öneririm. Ama iksiniden birini isterseniz Far Cry 5 bence.

Aslında Far Cry 5'de hikâyenin tam olarak iyi işlendiğini söyleyebilmemiz mümkün değil. Mesela oyunun ilk iki saatinde gözüken karakter, oyunun sonlarına doğru hiçbir yerde gözükmüyor. Karaktere ne olduğunu bilen yok. Bu da hikâyenin akışını bozmakta. Gerçi, altıncı oyunu da aynı. Değişen bir şey yok. Ubisoft sunar! @Qi Strannik.

Aslında 3. oyun ve sonrasında çıkanların hepsi böyle hocam. Far Cry 3'te bile oyunun %60'ı tamamlanana kadar asıl kötü karakter(Vaas ana kötü değildi, yan kötüydü) gözükmüyordu. Ki çoğu insan da hâla daha ana kötüyü Vaas olarak biliyor. Halbuki ana kötü Hoyt isimli bir karakterdi.

Aslında tüm oyun serilerinde mantık aynı, oyun tamamıyla kötü adam üzerine kurulu ve değişen adamakıllı bir şey yok. Far Cry 3 çıktığı sene beklentileri karşıladığı için olumlu oyun gözüyle bakılıyor ancak üçüncü oyunundan sonraki çıkan diğer tüm oyunları, tam anlamıyla vasat. Oyun oynanış yönünden kötü değil, açık dünyası da iyi ancak adamakıllı hikâye akışı olmayınca da oyun Just Cause'a dönüyor.

Far Cry 6'nın haritasını daha çok sevmiştim. Bence Far Cry 6 al daha eğlenceli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…