Eryager Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı:Msi Rtx 4060 İşlemci: İntel Core İ5 14400f Ram: Patriot Viper 16 gb Anakart: Msi pro h 610m e Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #1 Far Cry 5 için season pass alacaktım ama kullanılamıyor diyor.
Yusufir Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 405 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #2 Eğer oyunun Deluxe Edition gibi bir sürümünü satın aldıysan, Season Pass'ler o paketlerin içinde oluyor genelde. O yüzden satın alamıyor olabilirsin.
Eğer oyunun Deluxe Edition gibi bir sürümünü satın aldıysan, Season Pass'ler o paketlerin içinde oluyor genelde. O yüzden satın alamıyor olabilirsin.
Eryager Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı:Msi Rtx 4060 İşlemci: İntel Core İ5 14400f Ram: Patriot Viper 16 gb Anakart: Msi pro h 610m e Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #3 Yusufir dedi: Eğer oyunun Deluxe Edition gibi bir sürümünü satın aldıysan, Season Pass'ler o paketlerin içinde oluyor genelde. O yüzden satın alamıyor olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Normal sürümünü satın almıştım.
Yusufir dedi: Eğer oyunun Deluxe Edition gibi bir sürümünü satın aldıysan, Season Pass'ler o paketlerin içinde oluyor genelde. O yüzden satın alamıyor olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Normal sürümünü satın almıştım.