Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.434 Çözümler 5 13 Mart 2022 #1 Arkadaşlar soru başlıktaki gibi. Far Cry 5 standart Edition mı yoksa New dawn Deluxe Edition mı almalıyım? 2-3-4 oynadım.
Arkadaşlar soru başlıktaki gibi. Far Cry 5 standart Edition mı yoksa New dawn Deluxe Edition mı almalıyım? 2-3-4 oynadım.
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #2 New Dawn, 5'in devamı niteliğinde. Önce 5'i oynamanı öneririm, oynanışları aynı zaten.
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.434 Çözümler 5 13 Mart 2022 #3 hypxness dedi: New dawn, 5'in devamı niteliğinde. Önce 5'i oynamanı öneririm, oynanışları aynı zaten. Genişletmek için tıkla... Far Cry Primal Apex Edition alacağım biraz videosunu izledim hoşuma gitti sence pişman olur muyum?
hypxness dedi: New dawn, 5'in devamı niteliğinde. Önce 5'i oynamanı öneririm, oynanışları aynı zaten. Genişletmek için tıkla... Far Cry Primal Apex Edition alacağım biraz videosunu izledim hoşuma gitti sence pişman olur muyum?
Sinek Savar Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #4 Ben Primal oynarken sıkıldım açıkçası, şu an 5'in standard edition'ını oynuyorum ve zevkli ilerliyor.
Ben Primal oynarken sıkıldım açıkçası, şu an 5'in standard edition'ını oynuyorum ve zevkli ilerliyor.
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #5 Evou dedi: Far Cry Primal Apex Edition alacağım biraz videosunu izledim hoşuma gitti sence pişman olur muyum? Genişletmek için tıkla... Primal oynamadığım için bilmiyorum, fakat oynayan çoğu kişi sıkıcı olduğunu söylüyor. Eğer hoşuna gittiyse alıp deneyebilirsin. Olmadı iade edersin.
Evou dedi: Far Cry Primal Apex Edition alacağım biraz videosunu izledim hoşuma gitti sence pişman olur muyum? Genişletmek için tıkla... Primal oynamadığım için bilmiyorum, fakat oynayan çoğu kişi sıkıcı olduğunu söylüyor. Eğer hoşuna gittiyse alıp deneyebilirsin. Olmadı iade edersin.