Far Cry 5 Türkçe yama nasıl kurulur?

MetCorleone

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunu dün aldım. Türkçe yama kurmak istiyorum ama virüs olarak algılıyor yama dosyasını. Bildiğiniz bir yama linki ve nasıl kurabileceğimi anlatır mısınız?

Yardımcı olabilir.

Arkadaşlar oyunu dün aldım. Türkçe yama kurmak istiyorum ama virüs olarak algılıyor yama dosyasını. Bildiğiniz bir yama linki ve nasıl kurabileceğimi anlatır mısınız?

Windows Defender'ı devre dışı bırak galiba shiftdelete'den indirmişsin oradan indirmediysen sil shiftdelete'den indir ve Windows Defender'ı devre dışı bırak virüs olarak algılıyor ama virüs yok.

kurulum:
  • İndirdiğiniz .zip dosyasını klasöre çıkartın.
  • Klasör içerisinde yer alan “FarCry5_TR_Yama_v2.00” isimli setup dosyasını çalıştırın.
  • Çıkan kısımda “İleri” butonuna tıklayın.
  • Bu bölümde 20 saniyelik sayacın bitmesini bekleyin. Bu süre de dolduktan sonra bir kez daha “İleri” deyin.
  • Karşınızdaki ekran, oyunun kurulu olduğu bölümü seçmenizi isteyecektir. Bu bölümde “Manuel Arama” yazısına tıklatıp oyunun kurulu olduğu klasörü bulun.
  • Klasör içerisinde yer alan “bin” klasörünü bulun ve içerisindeki “FarCry5.exe” isimli dosyayı seçin.
  • Bu aşamada oyununuzun sürümünü bilmeniz gerekmekte. Eğer oyununuz güncelleme almamış sürüm ise “2018“, güncelleme almış sürüm ise “2019” seçimini yapın.
  • Nihayetinde yedek alma uyarısına “Evet” deyin ve kurulumun bitmesini bekleyin.
  • Kurulumdan sonra oyunda bir sıkıntı olursa “YEDEK” klasöründeki dosyaları oyun dosyaları ile değiştirebilirsiniz.

Kurulum:
  • İndirdiğiniz. ZIP dosyasını klasöre çıkartın.
  • Klasör içerisinde yer alan “Far Cry5_tr_yama_v2.00” isimli setup dosyasını çalıştırın.
  • Çıkan kısımda “ileri” butonuna tıklayın.
  • Bu bölümde 20 saniyelik sayacın bitmesini bekleyin. Bu süre de dolduktan sonra bir kez daha “ileri” deyin.
  • Karşınızdaki ekran, oyunun kurulu olduğu bölümü seçmenizi isteyecektir. Bu bölümde “manuel arama” yazısına tıklatıp oyunun kurulu olduğu klasörü bulun.
  • Klasör içerisinde yer alan “bin” klasörünü bulun ve içerisindeki “FarCry5.exe” isimli dosyayı seçin.
  • Bu aşamada oyununuzun sürümünü bilmeniz gerekmekte. Eğer oyununuz güncelleme almamış sürüm ise “2018“, güncelleme almış sürüm ise “2019” seçimini yapın.
  • Nihayetinde yedek alma uyarısına “evet” deyin ve kurulumun bitmesini bekleyin.
  • Kurulumdan sonra oyunda bir sıkıntı olursa “yedek” klasöründeki dosyaları oyun dosyaları ile değiştirebilirsiniz.

Kurdum arkadaşlar teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı