Semih_D Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 448 Çözümler 1 23 Şubat 2024 #1 Far Cry 5 Türkçe yamaya ihtiyacım var. Bir tane buldum fakat virüslü diyor tam emin olamadım bakın isterseniz: Devam
Far Cry 5 Türkçe yamaya ihtiyacım var. Bir tane buldum fakat virüslü diyor tam emin olamadım bakın isterseniz: Devam
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 23 Şubat 2024 #2 Semih_D dedi: Far Cry 5 Türkçe yamaya ihtiyacım var. Bir tane buldum fakat virüslü diyor tam emin olamadım bakın isterseniz: Devam Genişletmek için tıkla... False postiviedir zaten bir yama tek var o da bu, sitenin görüntüsü sizi yanıltmasın. Attığınız site de güvenli zaten. FarCry 5 | Türkçe Çeviri rockerdem © 2018 rockerdem.net
Semih_D dedi: Far Cry 5 Türkçe yamaya ihtiyacım var. Bir tane buldum fakat virüslü diyor tam emin olamadım bakın isterseniz: Devam Genişletmek için tıkla... False postiviedir zaten bir yama tek var o da bu, sitenin görüntüsü sizi yanıltmasın. Attığınız site de güvenli zaten. FarCry 5 | Türkçe Çeviri rockerdem © 2018 rockerdem.net
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.372 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #3 Çeviri sahibi yamanın neden virüs olarak algılandığını belirtmiş.