Far Cry 5 ve New dawn değer mi?

emoj

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Far Cry 5 ve New dawn Steam'de indirime girmiş. Arkadaşımla beraber coop oynayabileceğimiz oyunlar ararken fark ettik. Daha önce hiç Far Cry oynamadım. Denemeye değer midir ve sizce hangisini seçmeliyiz?

Bende aynı düşünceyle ikisinin birlikte satıldığı bir paketi almıştım. Zamanında 3'ü az buz oynamıştım. Haliyle 5. oyunda her şey yeni ve taze hissettirdiği için zevk almıştım muhtemelen sende alırsın. Ne kadar hikayeden yoksun olsalar da gunplay'i, bulmacaları vesaire seni oyunda tutuyor.

Ancak New Dawn hem çok kısa sürüyor hem de 5'den hemen sonra oynayınca beni biraz sıktı şahsen. Keşif görevleri ve yeni yetenekler haricinde çok da yeni bir şey sunmuyor New Dawn. Ayrıca kötü karakterler çok tırt gelmişti haliyle ilerleme motivasyonum 5'e göre çok daha azdı ama yine de sıfır beklentiyle girince bir şekilde oynanışı sağ olsun keyif almana olanak sağlıyor.

Son düzenleme:
Eğer daha önce FAR CRY serisini oynadıysanız çok bayacaktır. Oynamadıysanız beğenirsiniz fakat bence New Dawn'ı almayın 5'ten sonra çok bayacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı