Far Cry 5 vs Far Cry 6

EnesVRR

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki oyundan birisini alıp oynamak istiyorum fiyatları önemli değil hangisini tavsiye edersiniz?

İkiside birbirnin aynısını hocam zaten oynanış olarak. Grafik bakımından 6 azcık daha iyi o kadar.

Bu iki oyundan birisini alıp oynamak istiyorum fiyatları önemli değil hangisini tavsiye edersiniz?

Aralarında çok fark yok ama ben 5.oyunun hikayesini daha çok seviyorum ben olsam tercihimi 5.oyundan yana kullanirdim.

6 daha iyi ana karakter net bir şekilde belli ve konuşuyor 5.oyunda hikaye yok denecek kadar önemsiz co-op oyun tarzı var tavsiyem 6

Hikaye bazlı oyunlarda ben karakterimi görmek ve konuşturmak isterim. Diğer Far Cry oyunlarında biri geliyor ve soru soruyor ama senin yerine de cevap veriyor . Bu çok saçma bir durumdu. Son oyunda bunu düzeltmişler ve daha insansı hayata yönelik bir oyun olmuş. Hayaletler, canavarlar bu oyunda yok(1 dakikalık bölüm harici). DLC'ler haricinde konuşuyorum.

İkisi de aynı oyun ama 6, yan görevleri ve son oyun olması sebebiyle daha iyi vuruş mekaniklerine sahip. Hangisinin temasını seviyorsan onu al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…