Far Cry 5 vs Far Cry 6

canercel

Hectopat
Hangisi daha iyi hangisini oynamalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamen tercih meselesi bu. Ben 5'ten daha çok zevk aldım mesela ama bunun nedenlerini böyle oturup açıklayacak adam varsa helal olsun madde madde. İnceleme videolarını izleyip spoiler alanları geçerek kendin karar verebilirsin.

Düz hikayeli fps istiyorum çoğunu oynadım yeni far crylar en iyi seçenek gibi başka önerileriniz varsa da iyi olur.

5 ve New Dawn'i bitirdim ancak 6'yi hatırlamıyorum bile gerek hikaye gerek oynanış kısımlarını. Zaten hikaye için oynanmaz bu oyun oynanış için oynanır aç ikisininde videosunu oynanışı hoşuna gideni oyna.

Düz hikayeli FPS istiyorum çoğunu oynadım yeni Far Cry'lar en iyi seçenek gibi başka önerileriniz varsa da iyi olur.

Far Cry 5 Far Cry 3 ten sonraki en iyi Far Cry oyunu bana kalırsa hikaye olarak üzmez zevk alırsın farklı bir tarzı var. Hangi oyunu oynayıp oynamadığını bilemem öneri olarak ama yeni çıkan Mafia oyununa bakabilirsin TPS ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…