M Mmert0 Centipat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #1 Far Cry 5'de 2. bir Save açarsam önceki Save'im silinir mi? İki kişi oynuyoruz o yüzden sordum.
kajuların_kabusu Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist 14 Kasım 2021 #2 nereden oynuyorsun ona göre değişir eğer pcden oynuyorsan silinmez ama xbox ya da psden oynarsan silinebilir Artı 0 Eksi
nereden oynuyorsun ona göre değişir eğer pcden oynuyorsan silinmez ama xbox ya da psden oynarsan silinebilir
KS KS M Mmert0 Centipat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #3 kajuların_kabusu dedi: Nereden oynuyorsun ona göre değişir. Eğer PC'den oynuyorsan silinmez ama Xbox'ya da PS'den oynarsan silinebilir. Genişletmek için tıkla... PC'den oynuyorum, teşekkürler kaç gündür silinir diye 2.'yi açamıyordum. Artı 0 Eksi
kajuların_kabusu dedi: Nereden oynuyorsun ona göre değişir. Eğer PC'den oynuyorsan silinmez ama Xbox'ya da PS'den oynarsan silinebilir. Genişletmek için tıkla... PC'den oynuyorum, teşekkürler kaç gündür silinir diye 2.'yi açamıyordum.
kajuların_kabusu Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist 14 Kasım 2021 #4 rica ederim kardeşim Artı 0 Eksi