madeinmadde Centipat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #1 RAM 16 Ekran kartı R7 240 4GB İşlemci i5 3470 Bir kere girdim müziği kapatmak için çıktım ondan sonra girmeye çalıştığımda bu hatayı verdi. Çözümünü bilen arkadaş var mı?
Bir kere girdim müziği kapatmak için çıktım ondan sonra girmeye çalıştığımda bu hatayı verdi. Çözümünü bilen arkadaş var mı?
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.192 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 2 Temmuz 2022 #2 madeinmadde dedi: Bir kere girdim müziği kapatmak için çıktım ondan sonra girmeye çalıştığımda bu hatayı verdi. Çözümünü bilen arkadaş var mı? Eki Görüntüle 1438406 Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerine etiket açacaksın Ubisoft sitesinden. Oyunun sahipliğiyle ilgili sorun var. Artı 0 Eksi
madeinmadde dedi: Bir kere girdim müziği kapatmak için çıktım ondan sonra girmeye çalıştığımda bu hatayı verdi. Çözümünü bilen arkadaş var mı? Eki Görüntüle 1438406 Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerine etiket açacaksın Ubisoft sitesinden. Oyunun sahipliğiyle ilgili sorun var.