Far Cry 6 174 TL'ye alınır mı?

ugurmtb01

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Far Cry 6 10 Kasım 2023 tarihine kadar 174 TL. Sizce alınır mı? Bu fiyata serinin bütün oyunlarını oynadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Paran varsa alınır.

Key sitelerinde 50-60 TL'ye almıştım Ubisoft key olarak Steam'den almanın manası yok her türlü ubi Launcher lazım zaten.

Steam üzerinden alabilirsiniz hocam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231105_195132_com.android.chrome.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 84
Serinin tüm oyunlarının oynadıysan ve Far Cry'ın mevcut yapısına bayılıyorsan buna da bayılırsın. Diğer oyunlardan pek farkı yok anlayacağın.

Serinin bütün oyunlarını oynamışsın zaten. Altıncı oyununda da ciddi değişiklik yok hatta neredeyse adamakıllı hiç değişiklik yok denebilir ve bu fiyata oldukça pahalı. Gene de alıp almamak size kalmış.

@Eagle_Paw, hep aynı şeyler olduğu için normal aslında ve 2021'de çıkan oyunda bile 10 sene önceki oyunun, oyun motoru kullanılıyor. Grafikleri açısından da ciddi bir fark yok ve hep aynı konu. Hep adada geçen bir oyun, bir tek beşinci oyunu farklıydı. Herhalde o da Amerika'da geçiyordu diye hatırlıyorum yanlış değilse.

Serinin tüm oyunlarından keyif alabildiysen bundan da alırsın. 175 TL’ye artık basit indie bile bulunmayan/bulunmayacak bir döneme girdik. O yüzden o paraya da alınır ama voidu da 115’e gold edition, ya da 65 TL’ye standart sürümünü alabiliyorsunuz. Orayı beklemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…