Ubisoft Connect Far Cry 6 300 TL

Alinir mı bilemedim serinin çoğu oyununu aldım DLC ler dahil bazı yan oyunları almadım saçma diye ama 1 den 5 e kadar aldım birtek bu kaldı alınır mı dlc lerde iyi gibi illa dlc lazım mı ne dersiniz

Alınır mı? Bilemedim serinin çoğu oyununu aldım DLC'ler dahil bazı yan oyunları almadım saçma diye ama 1'den 5'e kadar aldım bir tek bu kaldı alınır mı? DLC'lerde iyi gibi illa DLC lazım mı ne dersiniz?

Oyun bence kötü ama seri fullemek için alınabilir ben olsam alırdım oyle bir durumda.

Oyun bence kötü ama seri fullemek için alınabilir ben olsam alırdım oyle bir durumda.
Ana oyunlarını fullemiş oluyorum yan oyunlarında saçma sapan şeyler var diye hiç bulaşmadım ana oyunları zaten 6 tane far cry yeter alırım belki ama dlc ler illaki gerekli mi bir tane dlc de galiba far cry 3 teki kötü karakter varmış ama yinede sorayım dedim dlc lerlede 500 ü geçiyor fiyat

Ana oyunlarını fullemiş oluyorum yan oyunlarında saçma sapan şeyler var diye hiç bulaşmadım ana oyunları zaten 6 tane Far Cry yeter alırım belki ama DLC'ler illaki gerekli mi bir tane DLC de galiba Far Cry 3'teki kötü karakter varmış ama yine de sorayım dedim DLC lerlede 500'ü geçiyor fiyat.

Ana oyun iyi değil Dlcnin'de iyi olacağını sanmıyorum.

Bu arada Far Cry 6 Gold Edition'da 3 DLC + blood Dragon oyunu var ayrıyeten New dawn Complete Edition'da Far Cry 5'te var burası toplam 440,15 liraya geliyor. Primal'da Xbox'ta 75 TL şu anda.

Son düzenleme:
Tema hep aynı: Kötü adam, askerleri ve onların yerleşkeleri.

Orası öyle, ve başlaması hep zor oluyor Far Cry oyunlarına. Başları hep sıkıcı, kötü hissi veriyor ama oynadıkça oynayası geliyor insanın saçma şekilde sarıyorlar beni nedense. Hep aynı şeyleri yapıyoruz oysaki. Çok tekrara düşüyor.

Orası öyle, ve başlaması hep zor oluyor Far Cry oyunlarına. Başları hep sıkıcı, kötü hissi veriyor ama oynadıkça oynayası geliyor insanın saçma şekilde sarıyorlar beni nedense. Hep aynı şeyleri yapıyoruz oysaki. Çok tekrara düşüyor.
Evet hep kötü adamların yaptığı işi bozma yerleşkelerini patlatma gizli gizli bir şeyler yapma falan. Amaç hep aynı ama 3,4,5,6'yı da alıp oynadım 7 çıksa yine oynarım. Söyleniyorum ama seviyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı