Far Cry 6 70 TL'ye alınır mı?

Yer
Empire Bay
Daha fazla  
Merhaba, Vodiu'da Far Cry 6 67.25 TL. Sizce bu paraya FC6 alınır mı? Oynatacak sistemim yok, ileriye yönelik alıyorum.

FC3'ün ilk 2-3 saatini oynamış birisi olarak sevmiştim bu oyunu. FC3 ve FC4'e sahibim, 5 de Game Pass'te var.
Ya da 85 TL'ye ya da Steam'den 95 TL'ye daha iyi bir öneriniz var mıdır?

Yaz indirimlerini de bekleyebilirim, önceki indirimde düştüğü fiyattan yola çıkarak ütçeme uygun bir öneri yaparsanız ona da bakarım. İyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam FC3 ve FC4 oynadıysanız 6 almanıza gerek yok bence. Aynısı zaten. Paranızı yaz indirimleri için bekletip üstüne biraz daha koyup daha iyi şeyler de alabilirsiniz.

Hocam FC3 ve FC4 oynadıysanız 6 almanıza gerek yok bence. Aynısı zaten. Paranızı yaz indirimleri için bekletip üstüne biraz daha koyup daha iyi şeyler de alabilirsiniz.

Oynamadım, eskiden FC3'ü almıştım ama bilgisayar çok el vermemişti oynamama, 4'ü de Prime Gaming vermişti.

Yani, pek oynadım denemez. Bilemedim bu fiyat güzel geldi aslında. Belki yakında Game Pass'e gelir, ya da Ubisoft+'ta var zaten. Şimdilik kalsın, başka bir şey bakarım onun yerine.

Oynamadıysan al bu fiyatı sonuna kadar çıkartır.

Hocam dediğim gibi zaten FC3 oynarsanız eğer bir gün, bütün Far Cry oyunlarını oynamış sayılıyorsunuz. Benim tavsiyem paranın biriktirilmesi yönünde. Yaz indirimlerinde sisteminiz yetmese bile God of War, Witcher 3 gibi oyunlara para biriktirip kütüphanenize eklemeniz daha mantıklı olacaktır.

Daha önce fazla oynamadıysan ve merak ediyorsan alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…