S SucreScof Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 252 Çözümler 1 15 Mayıs 2025 #1 Şu an Epic'te 375 TL sizce alınır mı? Arkadaşımla oynamam için uygun mu sarar mı sizce?
Nedzy Femtopat Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #2 Bence kaliteli oyun alınır.
S SucreScof Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 252 Çözümler 1 15 Mayıs 2025 #3 Nedzy dedi: Bence kaliteli oyun alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam tek başıma oyun oynamayı seven bir insan değilim genelde hep arkadaşlarımla oynuyorum arkadaşla oynanacak bir oyun mu sizce?
Nedzy dedi: Bence kaliteli oyun alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam tek başıma oyun oynamayı seven bir insan değilim genelde hep arkadaşlarımla oynuyorum arkadaşla oynanacak bir oyun mu sizce?
Nedzy Femtopat Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #4 SucreScof dedi: Hocam tek başıma oyun oynamayı seven bir insan değilim genelde hep arkadaşlarımla oynuyorum arkadaşla oynanacak bir oyun mu sizce? Genişletmek için tıkla... Yani ben tek başıma bitirdim hikayeli modunu arkadaşla nasıl olur yani bence güzel olabilir.
SucreScof dedi: Hocam tek başıma oyun oynamayı seven bir insan değilim genelde hep arkadaşlarımla oynuyorum arkadaşla oynanacak bir oyun mu sizce? Genişletmek için tıkla... Yani ben tek başıma bitirdim hikayeli modunu arkadaşla nasıl olur yani bence güzel olabilir.
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.761 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 15 Mayıs 2025 #5 Alın gitsin güzel oyun oynanır bitirmişliğim var en azından kütüphanenizde bulunsun.
S SucreScof Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 252 Çözümler 1 15 Mayıs 2025 #6 S.Ganacci dedi: Alın gitsin güzel oyun oynanır bitirmişliğim var en azından kütüphanenizde bulunsun. Genişletmek için tıkla... Hocam 120 lira farkla deluxe edition alayım mı farkı ne normalinden?
S.Ganacci dedi: Alın gitsin güzel oyun oynanır bitirmişliğim var en azından kütüphanenizde bulunsun. Genişletmek için tıkla... Hocam 120 lira farkla deluxe edition alayım mı farkı ne normalinden?
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.761 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 15 Mayıs 2025 #7 SucreScof dedi: Hocam 120 lira farkla Deluxe Edition alayım mı farkı ne normalinden? Genişletmek için tıkla... Almışken en yüksek sürümünü alın bence ben öyle yapmıştım. Yani ufak tepek paketleri açıyor kostüm silah vb. gibi düşünebilirsin.
SucreScof dedi: Hocam 120 lira farkla Deluxe Edition alayım mı farkı ne normalinden? Genişletmek için tıkla... Almışken en yüksek sürümünü alın bence ben öyle yapmıştım. Yani ufak tepek paketleri açıyor kostüm silah vb. gibi düşünebilirsin.
S SucreScof Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 252 Çözümler 1 15 Mayıs 2025 #8 S.Ganacci dedi: Almışken en yüksek sürümünü alın bence ben öyle yapmıştım. Yani ufak tepek paketleri açıyor kostüm silah vb. gibi düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam oynanışa bir etkisi yoksa almicam param kalmaz çünkü onu alırsam.
S.Ganacci dedi: Almışken en yüksek sürümünü alın bence ben öyle yapmıştım. Yani ufak tepek paketleri açıyor kostüm silah vb. gibi düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam oynanışa bir etkisi yoksa almicam param kalmaz çünkü onu alırsam.