Far Cry 6 crash veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

BeastLy

Hectopat
Selamlar. Far Cry 6 oyununda crash hatasını almaktayım oyun çöküyor yani başlangıçta. Dosyaları doğruladım, klavye dilini İngilizce, italyanca hatta İspanyolca da yaptım ama sorun düzelmedi. Process Monitor ile rapor yaptım ama tam anlayamadığım ve tecrübeli olmadığım için sorunun nerede olduğunu anlayamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Selamlar. Far Cry 6 oyununda crash hatasını almaktayım oyun çöküyor yani başlangıçta. Dosyaları doğruladım, klavye dilini İngilizce, italyanca hatta İspanyolca da yaptım ama sorun düzelmedi. Process Monitor ile rapor yaptım ama tam anlayamadığım ve tecrübeli olmadığım için sorunun nerede olduğunu anlayamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Hocam bu video ile Process Monitor hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz, Logfile'yi paylaşırsanız ilgili arkadaşlar size yardım edecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Raporu bizimle paylaşın. Hemen. Şimdi :)
Tam yazıyı bitiriyordum benden önce yazdınız :D

O video ile rapor almayı öğrenir ama rapor zaten almış. Bu video ile balık tutmayı öğrenir:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videoyu izle abiciğim videoyu:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı