Far Cry 6 FPS 20'e sabitleniyor

Jasuo

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 4600h
8x2 16Gb 3200mhz DDR4 bellek
NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR6
SAMSUNG 970 EVO 512GB NVME M2 SSD
Razer Viper V2 pro mause
Rampage parvus klavye
Hyperx cloud 2 wirelees kulaklık
Gigabyte g24f2 165hz 23.4 monitör
Meslek
Kombi Ve Beyaz Eşya Ustası
Öncelikle merhaba, sorunum şu; Steam üzerinden Far Cry 6'yı satın aldım ve oyuna girdim 1080p düşük ayarlarda sabit 70-80 FPS oynadım ama bu stabillik envantere girdiğimde veya bir şeyle etkileşime girdiğimde bozuluyor ve oyun 20 FPS'ye sabitleniyor. Ne yaparsam yapayım oyunu kapatıp açmadıkça düzelmiyor. Sıcaklık değerlerini soranlar için ekran kartı 70 derecelerde geziyor, işlemcide 85-90 derecede geziyor ama bu her oyunda bu şekilde ama sadece Far Cry 6 da 20 FPS'ye sabitleniyor. Sorunu ne yaparsam yapayım çözemedim yardımınızı bekliyorum.

Not: Dizüstü PC kullanıyorum sıcaklıklar normal geliyor.

Silip bir daha yüklemeyi denediniz mi?

Bazı oyunlarda oyun için ve oyun ana ekranı için farklı v-sync oluyor. Ayarlara göz gezdirdiniz mi? Acaba böyle bir şey varda oyun sahnesine geçince diğer limit falan mı takılı kalıyor?

Silip bir daha yüklemeyi denediniz mi?

Evet 2 kez sildim ve yükledim ama sorun hala devam ediyor.

Bazı oyunlarda oyun için ve oyun ana ekranı için farklı V-Sync oluyor. Ayarlara göz gezdirdiniz mi? Acaba böyle bir şey varda oyun sahnesine geçince diğer limit falan mı takılı kalıyor?

Limit ayarlarının hepsini denedim 30'a sabitledim 60'a sabitledim ama değişen bir şey yok ansızın envantere girdiğimde 15-20 FPS'ye düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…