Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.719 Makaleler 8 Çözümler 230 Yer İstanbul 23 Ağustos 2025 #1 Bir arkadaşım için güncel ve güvenilir bir Türkçe yama arıyorum. Sinnerclown yamasını kaldırmışlar; zamanında onu kullanmıştım, fakat alternatifi lazım.
Bir arkadaşım için güncel ve güvenilir bir Türkçe yama arıyorum. Sinnerclown yamasını kaldırmışlar; zamanında onu kullanmıştım, fakat alternatifi lazım.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.386 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #2 Bunu bir deneyin. LaZEnEs-_FarCry 6 Turkce Yama v1.1.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr (Virüs taraması yapın)
Bunu bir deneyin. LaZEnEs-_FarCry 6 Turkce Yama v1.1.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr (Virüs taraması yapın)
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.719 Makaleler 8 Çözümler 230 Yer İstanbul 23 Ağustos 2025 #3 Yerayay dedi: Bunu bir deneyin. LaZEnEs-_FarCry 6 Turkce Yama v1.1.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr (Virüs taraması yapın) Genişletmek için tıkla... Tarama yapınca döneceğim.
Yerayay dedi: Bunu bir deneyin. LaZEnEs-_FarCry 6 Turkce Yama v1.1.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr (Virüs taraması yapın) Genişletmek için tıkla... Tarama yapınca döneceğim.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.386 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #4 @Blacksidemre senin için yaptım. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu arada Kaspersky'da bir nesneyi işleyemedi. Ancak buyuk ıhtımalle false-positive. Bir de SinnerClown yamasıymış.
@Blacksidemre senin için yaptım. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu arada Kaspersky'da bir nesneyi işleyemedi. Ancak buyuk ıhtımalle false-positive. Bir de SinnerClown yamasıymış.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.719 Makaleler 8 Çözümler 230 Yer İstanbul 23 Ağustos 2025 #5 Yerayay dedi: @Blacksidemre senin için yaptım. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu arada Kaspersky'da bir nesneyi işleyemedi. Ancak buyuk ıhtımalle false-positive. bide Sinnerclown yamasıymış. Genişletmek için tıkla... Eline sağlık hocam, arkadaşa iletiyorum öyleyse. Yerayay dedi: Bir de SinnerClown yamasıymış. Genişletmek için tıkla... O zaman hiçbir problem yok. Çok teşekkürler.
Yerayay dedi: @Blacksidemre senin için yaptım. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu arada Kaspersky'da bir nesneyi işleyemedi. Ancak buyuk ıhtımalle false-positive. bide Sinnerclown yamasıymış. Genişletmek için tıkla... Eline sağlık hocam, arkadaşa iletiyorum öyleyse. Yerayay dedi: Bir de SinnerClown yamasıymış. Genişletmek için tıkla... O zaman hiçbir problem yok. Çok teşekkürler.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.386 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #6 @Blacksidemre rica ederim.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Ağustos 2025 #7 Bu oyuna yama yapmalarına şaşırdım, yama gerektirmeyen bomboş hikayeli bir oyun aslında
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.930 Makaleler 1 Çözümler 18 18 Ekim 2025 #8 Blacksidemre dedi: Eline sağlık hocam, arkadaşa iletiyorum öyleyse. O zaman hiçbir problem yok. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı çıktı mı arkadaşınız da? Bende indiriceğim ona göre.
Blacksidemre dedi: Eline sağlık hocam, arkadaşa iletiyorum öyleyse. O zaman hiçbir problem yok. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı çıktı mı arkadaşınız da? Bende indiriceğim ona göre.