Bora2032 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 248 Çözümler 1 Yer Türkiye 7 Aralık 2022 #1 SSD kullanıyorum dolasıyla depolamam kısıtlı. 40 GB'lik texture pack indirmeye değer mi?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.075 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 7 Aralık 2022 #2 Kendiniz görerek karar verin, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kendiniz görerek karar verin, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 7 Aralık 2022 #3 Sisteminiz yeterliyse yukleyin.
G Grenouille Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 914 Makaleler 1 Çözümler 31 7 Aralık 2022 #4 Ekran kartınız çok üst seviye değilse (Bu doku paketi için 16 GB ekran kartı belleği gerekliymiş.) ve oyunu 4K oynamıyorsanız gerek yok.
Ekran kartınız çok üst seviye değilse (Bu doku paketi için 16 GB ekran kartı belleği gerekliymiş.) ve oyunu 4K oynamıyorsanız gerek yok.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 7 Aralık 2022 #5 Grenouille dedi: Ekran kartınız çok üst seviye değilse (Bu doku paketi için 16 GB ekran kartı belleği gerekliymiş.) ve oyunu 4K oynamıyorsanız gerek yok. Genişletmek için tıkla... 11 di galiba.
Grenouille dedi: Ekran kartınız çok üst seviye değilse (Bu doku paketi için 16 GB ekran kartı belleği gerekliymiş.) ve oyunu 4K oynamıyorsanız gerek yok. Genişletmek için tıkla... 11 di galiba.
Bora2032 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 248 Çözümler 1 Yer Türkiye 7 Aralık 2022 #6 CS Relboron dedi: Kendiniz görerek karar verin, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Pek fark yok sanırım gerek yok. Grenouille dedi: Ekran kartınız çok üst seviye değilse (bu doku paketi için 16 GB ekran kartı belleği gerekliymiş.) Ve oyunu 4K oynamıyorsanız gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım 8 GB. İndirmiyorum o zaman.
CS Relboron dedi: Kendiniz görerek karar verin, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Pek fark yok sanırım gerek yok. Grenouille dedi: Ekran kartınız çok üst seviye değilse (bu doku paketi için 16 GB ekran kartı belleği gerekliymiş.) Ve oyunu 4K oynamıyorsanız gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım 8 GB. İndirmiyorum o zaman.