Far Cry 6 mı Far Cry 5 + New dawn mı?

Daha fazla  
Daha önce Far Cry 3 oynadım. (sonları kaldı PC bozulduğu için.) Hesabımda Far Cry 4 de var ve daha hiç oynamadım. Sizce yeni bir Far Cry oyunu alınmalı mı ve alınacaksa başlıktakilerin hangisi olmalı?

Daha önce Far Cry 3 oynadım. (sonları kaldı PC bozulduğu için.) Hesabımda Far Cry 4 de var ve daha hiç oynamadım. Sizce yeni bir Far Cry oyunu alınmalı mı ve alınacaksa başlıktakilerin hangisi olmalı?

Bütün Far Cry oyunları aynı zaten en iyi oyunu 3. oyun,4. oyun fena değildir diğer hepsi aynı zaten paranızı başka oyunlara harcayın bence.

Yeni bir Far Cry oyunu almanızı tavsiye etmem çünkü Far Cry 3'den sonraki diğer Far Cry oyunları, birbirinin aynısı. Far Cry oyunu satın almak istiyorsanız da 5 ve New Dawn alın. Bu ikisinin iyi kötü bir gideri var da 6. oyunu tam anlamıyla hüsran.

5 ve New Dawn. En azından bir gideri var, eğer ki Far Cry serisini oynarken eğlenmiyorsanız 6'yı daha sonra da alabilirsiniz. Ayrıca Far Cry 5 Gold Edition alırsanız Far Cry 3 beleşe geliyor diye hatırlıyorum. Bir göz atılabilir hocam.

Far Cry 4 ile 3. oyunu da aynı. Arkadaşı muhtemelen bayacaktır.
4 ve 3 tamamen birbirleriyle aynı değiller. Kısmen de olsa bazı yenilikler mevcut. Ben 3 oynadıktan kısa süre sonra 4 oynamıştım ve 30 saatte bitirmştim çok zevk alarak oynadım ama 5 i 8-9 saatte sıkıldım sildim. Soruya gelecek olursak da hangi atmosferi sevdiğine bağlı. Ben 5 e göre 6 nın atmosferini ve vuruş hissini daha çok beğendim. Eğer parayı denkleştirebilirsem indirim bitmeden almak istiyorum.

@desperatis, loot sistemi bile aynı :D Savunulacak bir tarafı yok. Farklılık olarak karakteri görüyorsanız da haklısınız, karakterler de aynı olmalıydı :D

Her zaman olduğu gibi kötü bir karakter var, oyun gene bir adada geçiyor ve karakter farklı. Ubisoft sunar! Loot sistemi bile aynı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı