Far Cry 6 mı Far Cry 5 + New dawn mı?

Far Cry 4: Far Cry 3 ama Bilgecan Dede'nin helikopterlisi. Kesinlikle alınmasını önermiyorum onun yerine Far Cry 3'ü 2.kez başlayın daha mantıklı olur. YouTube'dan hikayesini dinlerseniz hiçbir şey kaybetmezsiniz.

Önerdiğimiz gibi Far Cry 5, New Dawn veya 6. oyundan da başlayabilirsiniz. İllaki eskileri de oynarım diyorsanız sadece 3'ü oynayıp geçin çünkü 4 ile gerçekten aralarında neredeyse hiç fark yok. Hatta 4, 3'e kıyasla çok daha sıkıcı ve kötü bir oyun. Ubisoft'un kendini tekrar ettiği ilk oyunlardan birisi.

@desperatis, loot sistemi bile aynı :D Savunulacak bir tarafı yok. Farklılık olarak karakteri görüyorsanız da haklısınız, karakterler de aynı olmalıydı :D

Her zaman olduğu gibi kötü bir karakter var, oyun gene bir adada geçiyor ve karakter farklı. Ubisoft sunar! Loot sistemi bile aynı.
Ya hocam zaten farklılık dediğim de öyle ahım şahım farklılık değil. En azından 3 le 4 arasında 4 le 5 arasında olan farktan daha çok fark var. Ben FC 3 ü oynadıktan sonra FC 4 ü oynadığımda zevk almıştım yani dalga geçmenin manası yok. Aynı zevki FC 5 i oynarken almadım. Olay bu. Zaten 6 yı almaktan da vazgeçtim şuanki fiyatını haketmiyor değmez

@desperatis, yorumunuzu bu şekilde belirtseydiniz zaten hiçbir şey demezdim. Siz öyle deyince koskocaman ayrı iki oyunmuş hissiyatı oluşturuyor.

@desperatis, yorumunuzu bu şekilde belirtseydiniz zaten hiçbir şey demezdim. Siz öyle deyince koskocaman ayrı iki oyunmuş hissiyatı oluşturuyor.
Birbirinden ayrı iki oyun demedim hocam. Kısmen de olsa bazı yenilikler mevcut dedim. Farklı sonlar, seçimler, birkaç yeni mekanik dağa tırmanma olayı falan birkaç ufak şeyler var yani ben bundan bahsettim.

FC6 al derim. Sebebi ise son oyun olması sebebiyle içine en çok içerik koyulan FC oyununun bu olması. Ana karakter de konuşuyor bu arada. Neden deme 3 ve 6 arası hiçbir oyunda ana karakter konuşmuyor. Hikayesi ise meh.

FC6 al derim. Sebebi ise son oyun olması sebebiyle içine en çok içerik koyulan FC oyununun bu olması. Ana karakter de konuşuyor bu arada. Neden deme 3 ve 6 arası hiçbir oyunda ana karakter konuşmuyor. Hikayesi ise meh.
Bu arada 4. oyun neyse de 5. Oyundaki o ruhsuzluk karakterin konuşmaması çok kötüydü bitiremeden silmiştim. Hikayesi ve karakterden dolayı FC 6 almak istiyordum ama emin olamadım hocam siz oynadınız mı? Her zamanki gibi çok fazla tekrara düşüyoruz boş görevler var galiba gördüğüm kadarıyla.

Bu arada 4. oyun neyse de 5. oyundaki o ruhsuzluk karakterin konuşmaması çok kötüydü bitiremeden silmiştim. Hikayesi ve karakterden dolayı FC 6 almak istiyordum ama emin olamadım hocam siz oynadınız mı? Her zamanki gibi çok fazla tekrara düşüyoruz boş görevler var galiba gördüğüm kadarıyla.

Ben oynadım bitirdim hocam. Kalite olarak bence 3'ten sonraki en oyun sebebi ise dediğim gibi ana karakterin konuşması. Ana karakterle açık dünyada ne yaparsanız ona göre tepki veriyor konuşuyor vs. bu da oyunu bayağı iyi yapıyor. Oyun ise genel olarak FC hocam. 100 saatin üzerinde içerik var ve her türlü tekrar düşüyor. Görev tasarımları aynen boş ama keyifli çatışma ve silah mekanikleri olunca çok sıkmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı