- Makaleler
- 65
@enes_yldrm_1, bu oyunları almaktansa CS envanteriniz kalsın, daha mantıklı. Cidden oyunları hep birbirinin aynısı, satın almanıza değmeyecek.
Ya hocam zaten farklılık dediğim de öyle ahım şahım farklılık değil. En azından 3 le 4 arasında 4 le 5 arasında olan farktan daha çok fark var. Ben FC 3 ü oynadıktan sonra FC 4 ü oynadığımda zevk almıştım yani dalga geçmenin manası yok. Aynı zevki FC 5 i oynarken almadım. Olay bu. Zaten 6 yı almaktan da vazgeçtim şuanki fiyatını haketmiyor değmez@desperatis, loot sistemi bile aynıSavunulacak bir tarafı yok. Farklılık olarak karakteri görüyorsanız da haklısınız, karakterler de aynı olmalıydı
Her zaman olduğu gibi kötü bir karakter var, oyun gene bir adada geçiyor ve karakter farklı. Ubisoft sunar! Loot sistemi bile aynı.
Birbirinden ayrı iki oyun demedim hocam. Kısmen de olsa bazı yenilikler mevcut dedim. Farklı sonlar, seçimler, birkaç yeni mekanik dağa tırmanma olayı falan birkaç ufak şeyler var yani ben bundan bahsettim.@desperatis, yorumunuzu bu şekilde belirtseydiniz zaten hiçbir şey demezdim. Siz öyle deyince koskocaman ayrı iki oyunmuş hissiyatı oluşturuyor.
Bu arada 4. oyun neyse de 5. Oyundaki o ruhsuzluk karakterin konuşmaması çok kötüydü bitiremeden silmiştim. Hikayesi ve karakterden dolayı FC 6 almak istiyordum ama emin olamadım hocam siz oynadınız mı? Her zamanki gibi çok fazla tekrara düşüyoruz boş görevler var galiba gördüğüm kadarıyla.FC6 al derim. Sebebi ise son oyun olması sebebiyle içine en çok içerik koyulan FC oyununun bu olması. Ana karakter de konuşuyor bu arada. Neden deme 3 ve 6 arası hiçbir oyunda ana karakter konuşmuyor. Hikayesi ise meh.
Bu arada 4. oyun neyse de 5. oyundaki o ruhsuzluk karakterin konuşmaması çok kötüydü bitiremeden silmiştim. Hikayesi ve karakterden dolayı FC 6 almak istiyordum ama emin olamadım hocam siz oynadınız mı? Her zamanki gibi çok fazla tekrara düşüyoruz boş görevler var galiba gördüğüm kadarıyla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.