Far Cry 6 nasıl olacak?

Halo Dayı

Kilopat
Sizce Far Cry 6 bize ne sunacak? Far CRY serisini çok seviyorum. 3'ün son görevine geldim bitirdikten sonra boşluğa düşeceğim diye düşünüyorum. 4 veya 5'e geçmek isterdim ama hepsi aynı zaten 4'ü önceden oynamıştım. 5'i alırsam aynı oyunu 3. defa oynamış olurum. 6. oyun bize ne sunuyor neler değişecek sizce? Çıktığında alınabilir mi indirime girerse eğer?

Teknik departmanın başçısı tecavüz skandalından önce duyurulduğu oyun olduğu için kopyala, yapıştır olacak. Ama ileride değişir mi bilemem.

Ubisoft mantığı ile gelen bir oyun yani önceki oyunları tekrar eden bir oyun olmazsa iyi.

Olsa olsa grafiklerini geliştirirler.
Aslında bana o da olur. Oyun Karayiplerde geçecekmiş. Öyle olursa da 3teki gibi bir tropik tema olabilir ki 3ü en iyi yapan şeylerden birisi de budur bana göre.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

far cry 3 ten sonraki tüm seri gibi çöp olucak bi kötü adam biraz deli onun yandaşlarını öldürcez felan sonra onu öldürcez felan.
aynı ana hikaye farklı tema.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…