Eresbos06 Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 42 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #1 RAM Crucial Ballistix 3200MHz Ekran kartı Zotac GTX 1660 Super Anakart MSI B450M-A PRO İşlemci AMD Ryzen 5 3500x Oyunu açıyorum ama kapanıyor. Recep Beyin dediği şeyi bekliyorum ama olmuyor. Aşağıdaki GIF'te belirttiğim gibi.
Oyunu açıyorum ama kapanıyor. Recep Beyin dediği şeyi bekliyorum ama olmuyor. Aşağıdaki GIF'te belirttiğim gibi.
Çözüm Eresbos06 19 Eylül 2023 Sorunu çözdüm. Eksik dosyalar varmış, bütünlüğü doğrulama işlemi yaparak eksik dosyaları indirttim ve sorunum çözüldü.
Sorunu çözdüm. Eksik dosyalar varmış, bütünlüğü doğrulama işlemi yaparak eksik dosyaları indirttim ve sorunum çözüldü.
WukuWukong Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 1.079 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #2 Eresbos06 dedi: Oyunu açıyorum ama kapanıyor. Recep Beyin dediği şeyi bekliyorum ama olmuyor. Aşağıdaki GIF'te belirttiğim gibi. Eki Görüntüle 1948983 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu denediniz mi? Artı 0 Eksi
Eresbos06 dedi: Oyunu açıyorum ama kapanıyor. Recep Beyin dediği şeyi bekliyorum ama olmuyor. Aşağıdaki GIF'te belirttiğim gibi. Eki Görüntüle 1948983 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu denediniz mi?
KS KS Eresbos06 Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 42 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #3 Sorunu çözdüm. Eksik dosyalar varmış, bütünlüğü doğrulama işlemi yaparak eksik dosyaları indirttim ve sorunum çözüldü. Son düzenleme: 19 Eylül 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Sorunu çözdüm. Eksik dosyalar varmış, bütünlüğü doğrulama işlemi yaparak eksik dosyaları indirttim ve sorunum çözüldü.