Selam arkadaşlar, Far Cry 6 satın aldım ancak henüz oynama fırsatım olmadı ve Season Pass'i de alıp bir kereden oynamak daha mantıklı geldi. DLC'leri nasıldır, oynanır mı? Bilen biri yazarsa çok sevinirim.
Selam arkadaşlar, Far Cry 6 satın aldım ancak henüz oynama fırsatım olmadı ve Season Pass'i de alıp bir kereden oynamak daha mantıklı geldi. DLC'leri nasıldır, oynanır mı? Bilen biri yazarsa çok sevinirim.
O season pass ubisoft'un yaptığı en iyi dlc'lerden olabilir. Eğer far cry serisinden 3,4,5 ve new dawn oynadıysan almak mantıklı olabilir. Veya biraz fiyat düşerse daha iyi olabilir.
O season pass ubisoft'un yaptığı en iyi dlc'lerden olabilir. Eğer far cry serisinden 3,4,5 ve new dawn oynadıysan almak mantıklı olabilir. Veya biraz fiyat düşerse daha iyi olabilir.
O season Pass Ubisoft'un yaptığı en iyi DLC'lerden olabilir. Eğer Far Cry serisinden 3, 4, 5 ve New dawn oynadıysan almak mantıklı olabilir. Veya biraz fiyat düşerse daha iyi olabilir.
Hocam şöyle; 3, 4 ve 5'te farklı farklı ana karakterler var. Biz bu sefer ana karakterleri oynuyoruz ve karakterlerin aslında zihninde ne yaşandığını öğreniyoruz. Ben de ileride oynarım diye çok öğrenmedim ne olduğunu ama bu bence harika bir DLC fikri.