MashroomWar Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #1 Dostlar bir site buldum, alacağım da. Arkadaşla CO-OP oynayabiliyor muyuz buradan alırsak? Ve Ubisoft'a mı geliyor oyun? Far Cry 6 Far Cry 6 www.voidu.com
Dostlar bir site buldum, alacağım da. Arkadaşla CO-OP oynayabiliyor muyuz buradan alırsak? Ve Ubisoft'a mı geliyor oyun? Far Cry 6 Far Cry 6 www.voidu.com
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.861 Makaleler 26 Çözümler 517 16 Şubat 2023 #2 Ubisoft Connect kütüphanesine ekleniyor. Coop vs. oyun ne sunarsa hepsini yapabilirsiniz.
NNUE Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 7.812 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2023 #3 Alınır orijinal’den farksız olur. Ubisoft hesabınıza gidiyor oyun. Co-op’da oynarsınız.
MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 16 Şubat 2023 #4 MashroomWar dedi: Dostlar bir site buldum, alacağım da. Arkadaşla co-op oynayabiliyor muyuz buradan alırsak? Ve Ubisoft'a mı geliyor oyun? Far Cry 6 Far Cry 6 www.voidu.com Genişletmek için tıkla... Ben AC Valhalla aldım direkt Ubisoft linki veriyor oradan giriş yapınca hesabına otomatik olarak yükleniyor CO-OP bilmiyorum fakat oynanıyordur büyük ihtimalle.
MashroomWar dedi: Dostlar bir site buldum, alacağım da. Arkadaşla co-op oynayabiliyor muyuz buradan alırsak? Ve Ubisoft'a mı geliyor oyun? Far Cry 6 Far Cry 6 www.voidu.com Genişletmek için tıkla... Ben AC Valhalla aldım direkt Ubisoft linki veriyor oradan giriş yapınca hesabına otomatik olarak yükleniyor CO-OP bilmiyorum fakat oynanıyordur büyük ihtimalle.
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #5 CO-OP var. Ücretsiz hafta sonu da var. Kaç kişi destekliyor bilmiyorum.
MashroomWar Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #6 MzK48 dedi: Co-op var. Ücretsiz hafta sonu da var. Kaç kişi destekliyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşla 2 kişi oyniyicazda Far Cry 5'i bitirdik oyunu alacağım 80TL'ye eğer güvenilirse.
MzK48 dedi: Co-op var. Ücretsiz hafta sonu da var. Kaç kişi destekliyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşla 2 kişi oyniyicazda Far Cry 5'i bitirdik oyunu alacağım 80TL'ye eğer güvenilirse.
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #7 MashroomWar dedi: Arkadaşla 2 kişi oyniyicazda Far Cry 5'i bitirdik oyunu alacağım 80TL'ye eğer güvenilirse. Genişletmek için tıkla... Az önce aldım. Etkinleştirirken sorun yaşadım. Yönlendirilen linki telefondan açtım , düzeldi.
MashroomWar dedi: Arkadaşla 2 kişi oyniyicazda Far Cry 5'i bitirdik oyunu alacağım 80TL'ye eğer güvenilirse. Genişletmek için tıkla... Az önce aldım. Etkinleştirirken sorun yaşadım. Yönlendirilen linki telefondan açtım , düzeldi.
MashroomWar Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #8 MzK48 dedi: Az önce aldım. Etkinleştirirken sorun yaşadım. Yönlendirilen linki telefondan açtım, düzeldi. Genişletmek için tıkla... Kod olarak mı geliyor yoksa farklı mı?
MzK48 dedi: Az önce aldım. Etkinleştirirken sorun yaşadım. Yönlendirilen linki telefondan açtım, düzeldi. Genişletmek için tıkla... Kod olarak mı geliyor yoksa farklı mı?
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #9 MashroomWar dedi: Kod olarak mı geliyor yoksa farklı mı? Genişletmek için tıkla... Sizi tarayıcıdan bir sayfaya yönlendiriyor. Oradan etkinleştiriyorsunuz.
MashroomWar dedi: Kod olarak mı geliyor yoksa farklı mı? Genişletmek için tıkla... Sizi tarayıcıdan bir sayfaya yönlendiriyor. Oradan etkinleştiriyorsunuz.
MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 16 Şubat 2023 #10 MashroomWar dedi: Kod olarak mı geliyor yoksa farklı mı? Genişletmek için tıkla... Link olarak geliyor hesabın ile giriş yapınca oyun kütüphanene ekleniyor.
MashroomWar dedi: Kod olarak mı geliyor yoksa farklı mı? Genişletmek için tıkla... Link olarak geliyor hesabın ile giriş yapınca oyun kütüphanene ekleniyor.