Far Cry 6 yapay zekası

del.piero

Picopat
Yarın ubisoft indirimlerinin son günü galiba bayadır PC açıp bakamıyorum. FarCry 6, God of War ve Sekiro almaya karar vermiştim. Denemek için GoW u torrentten indirip oynamıştım biraz. Almak yerine burdan devam etmeyi düşündüm ama sonra oyunun hakkını vermeye karar verip almaya karar verdim. Şimdi asıl konuya gelecek olursam. Ben FC3 ve FC4 oynayıp bitirdim uzun zaman önce. FC5 almıştım geçen sene ama oyunun atmosferi beni sarmadığı için geri iade ettim. FC6 deneme sürümünü indirip oynadım atmosferi oynanışı hoşuma gitti ama aklıma takılan tek şey yapay zeka oldu. Düşmanların yapay zekası çok kötü gibi geldi. 1-2 saatlik oynanış süresi boyunca beni sıkmadı ama ilerleyen saatlerde sıkacağına eminim. Oyunun zorluğunu artırsam buna iyi yönde etkisi olur mu? Oyunu alıp bitirenler veya uzun süre oynayanlar yorum yapabilirse sevinirim.

Far Cry oyunlarında yapay zeka genelde kötü olmuştur. Nedeninin de gizlilik ve birden saldırma ögelerini sunduğu için olduğunu düşünüyorum. Cod oyunlarında sinematik ölümler vs oluyor çünkü oyuncuya seçenek bırakmıyor. Bu adam burdan saldırarak gelecek ve bu düşmanın bu şekilde öldüğünü görecek dediği için yapay zeka farklılık gösterir. Sen oyunun zorluğunu arttırsan da birşey değişmez sadece düşman sana ateş ettiğin de 20 değilde 50 canın gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…