Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.934 Çözümler 6 Yer Pendik 26 Ağustos 2022 #21 ArdaEker dedi: O kadar Far Cry oynarsan beynin erir. 3'ü oynayın diğerleri zaten ful kopya. Genişletmek için tıkla... Kopya lafına hem katlıyorum hem katılmıyorum farklı şeyler geldi tabii bu beklentileri karşılamadı bazıları için gayet yeterli.
ArdaEker dedi: O kadar Far Cry oynarsan beynin erir. 3'ü oynayın diğerleri zaten ful kopya. Genişletmek için tıkla... Kopya lafına hem katlıyorum hem katılmıyorum farklı şeyler geldi tabii bu beklentileri karşılamadı bazıları için gayet yeterli.
RetR0_Z Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 366 Çözümler 1 26 Ağustos 2022 #22 toomanynights dedi: Save 77% on Far Cry Bundle on Steam Far Cry Bundle... store.steampowered.com - Far Cry® - Far Cry® 2: Fortune's Edition. - Far Cry 3 - Far Cry 3 - blood Dragon. - Far Cry® 4 - Far Cry® Primal. - Far Cry® 5 - Far Cry® New dawn. Fiyatı tek tek de güzel bence, Far Cry severler bir düşünsün. Genişletmek için tıkla... Ben sadece oyun stoku için aldım ve şu an Far Cry 3 blood Dragon oynuyorum mutluyum zaten Far Cry pyunlarını oynuyordum eskiden şimdi geri dönünce güzel oldu.
toomanynights dedi: Save 77% on Far Cry Bundle on Steam Far Cry Bundle... store.steampowered.com - Far Cry® - Far Cry® 2: Fortune's Edition. - Far Cry 3 - Far Cry 3 - blood Dragon. - Far Cry® 4 - Far Cry® Primal. - Far Cry® 5 - Far Cry® New dawn. Fiyatı tek tek de güzel bence, Far Cry severler bir düşünsün. Genişletmek için tıkla... Ben sadece oyun stoku için aldım ve şu an Far Cry 3 blood Dragon oynuyorum mutluyum zaten Far Cry pyunlarını oynuyordum eskiden şimdi geri dönünce güzel oldu.
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #23 2. oyununda aşırı görev tekrarı var bayıyor bitirmeden silmiştim, aralarında ki en iyi olan 3. oyun diğerleri ek paket gibi kalıyor.
2. oyununda aşırı görev tekrarı var bayıyor bitirmeden silmiştim, aralarında ki en iyi olan 3. oyun diğerleri ek paket gibi kalıyor.