Arkadaşlar oyun alacağım ancak iki oyun arasında biraz kararsız kaldım. Sizce Steam'den 1500 TL'ye Far Cry bundle mı yoksa Epic Games2ten 1200 TL'ye God of War rangnarök mü? Far Cry bundle paketinin içerdiği şeyler de bunlar;
Gowr alın geçin, attığınız oyunların da Far Cry 3 ü alsanız yeter, tüm seriyi paket olarak almanı önermem. Hepsi birbirinin farklı teması hali gibi farklı düşman getiriyorlar sadece.
Arkadaşlar oyun alacağım ancak iki oyun arasında biraz kararsız kaldım. Sizce Steam'den 1500 TL'ye Far Cry bundle mı yoksa Epic Games2ten 1200 TL'ye God of War rangnarök mü? Far Cry bundle paketinin içerdiği şeyler de bunlar;
GoW Ragnarök oynamadım insanlar GoW 2018 kadar övüyor mu bilmiyorum. Ama Epic Games'ten GoW Ragnarök alacağıma tüm Far Cry serisini o fiyat almayı tercih ederim. Far Cry'ın ilk oyunu şimdiki PC'lerde sıkıntılı çalışıyor diye biliyorum. İkinci oyun da de eski bir oyun. Belki sıkıntı yaratabilir. Ama daha fazla vakit öldürecek oyun arıyorsanız. Far Cry serisini almanız daha iyi olur.