gokhanbicakci Centipat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 76 10 Mart 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, Far Cry New Dawn'da hikaye görevlerini gösteren simge ekranın ortasında kalıyor. Cözümünü bilen var mı? Not: Oyun orjinal ve Türkçe yama kurulu, yamadan olduğunu düşünüyorum ben. Dosya Ekleri 2020.03.10-14.24.png 404,8 KB · Görüntüleme: 120 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2020
Merhaba arkadaşlar, Far Cry New Dawn'da hikaye görevlerini gösteren simge ekranın ortasında kalıyor. Cözümünü bilen var mı? Not: Oyun orjinal ve Türkçe yama kurulu, yamadan olduğunu düşünüyorum ben.
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 10 Mart 2020 #2 Türkçe yamadan kaynaklı. Bende de aynı sorun var. Türkçe yamayı kaldırınca düzeliyor veya oyundan çıkıp girmen lazım. Artı 0 Eksi
Türkçe yamadan kaynaklı. Bende de aynı sorun var. Türkçe yamayı kaldırınca düzeliyor veya oyundan çıkıp girmen lazım.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.942 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2020 #3 Oyunu Türkçe yama ile bitirdim. Herhangi bir sorun yaşamadım, ayrıca orijinal de değildi. Artı 0 Eksi
KS KS gokhanbicakci Centipat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 76 10 Mart 2020 #4 Hüseyin42 dedi: Oyunu Türkçe yama ile bitirdim. Herhangi bir sorun yaşamadım, ayrıca orijinal de değildi. Genişletmek için tıkla... yamanın 2 versiyonu var muhtemelen güncel olmayanı oynadın Artı 0 Eksi
Hüseyin42 dedi: Oyunu Türkçe yama ile bitirdim. Herhangi bir sorun yaşamadım, ayrıca orijinal de değildi. Genişletmek için tıkla... yamanın 2 versiyonu var muhtemelen güncel olmayanı oynadın
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.942 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2020 #5 Evet 1.versiyonmuş ama oynarken ingilizce bir metine ya da bozuk çevirilmiş diyaloglara hiç rastlamadım. Eğer arada fark yoksa ilk versiyonu kurun. Artı 0 Eksi
Evet 1.versiyonmuş ama oynarken ingilizce bir metine ya da bozuk çevirilmiş diyaloglara hiç rastlamadım. Eğer arada fark yoksa ilk versiyonu kurun.
KS KS gokhanbicakci Centipat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 76 10 Mart 2020 #6 Hüseyin42 dedi: Evet 1.versiyonmuş ama oynarken ingilizce bir metine ya da bozuk çevirilmiş diyaloglara hiç rastlamadım. Eğer arada fark yoksa ilk versiyonu kurun. Genişletmek için tıkla... oyun güncel olduğu için uyumsuzluk olabilir zaten çevirme hatasından dolayı değil oyuna güncelleme geldiği için yeni sürüm çıkartıyorlar Artı 0 Eksi
Hüseyin42 dedi: Evet 1.versiyonmuş ama oynarken ingilizce bir metine ya da bozuk çevirilmiş diyaloglara hiç rastlamadım. Eğer arada fark yoksa ilk versiyonu kurun. Genişletmek için tıkla... oyun güncel olduğu için uyumsuzluk olabilir zaten çevirme hatasından dolayı değil oyuna güncelleme geldiği için yeni sürüm çıkartıyorlar