Far Cry oyunu önerisi

Janpardayan

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16 GB DDR4
SSD veya HDD modeli
ADATA SU630
Ekran kartı
RTX 2060 GİGABYTE
Anakart
GİGABYTE A320H
İşlemci
ryzen 5 1600 af
Merhaba.
Canım ne zamandır Far Cry oyunu çekiyor 3 sene önce 3 ve 4 oyunlarını bitirdim bu yeni jenerasyon diye adlandırabileceğimiz Far Cry oyunlarından sizce hangisi en çok kendini oynatır? Yorumlarınızı bekliyorum iyi sosyaller.

1 ve 2 hariç tüm oyunlarını oynadım, ara oyunları da dahil. En güzeli 5 'ti bence de.

1 ve 2 hariç tüm oyunlarını oynadım, ara oyunları da dahil. En güzeli 5 'Ti bence de.

Ben mesela 3 ve 4Ü peş peşe oynadım 4'ü yarısında bırakıp izleyerek bitirdim çünkü neredeyse 3'ün aynısıydı mantık olarak bu oyunda bu kadar sıkıcı gelmez herhalde çünkü oynanış ve genel mantık hep aynı.

Ben mesela 3 ve 4Ü peş peşe oynadım 4'ü yarısında bırakıp izleyerek bitirdim çünkü neredeyse 3'ün aynısıydı mantık olarak bu oyunda bu kadar sıkıcı gelmez herhalde çünkü oynanış ve genel mantık hep aynı.

Aynen, oyun mantığı hep aynı. Bir yerden sonra sadece harita değiştirmişsin ve oynuyorsun gibi hissettiriyor. Tüm seriyi kronolojik sıraya göre oynamak sadece çok çok seven birisinin yapabileceği bir şey. Yoksa aksiyonun çok az gelişmesi dışında büyüleyici başka bir şey yok.

Yani mantık her zaman aynı olduğu için değişen pek bir şey yok.Far Cry 5 ve Primal'ı öneririm.Primal en azından tema olarak çok farklı ve güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı