Far Cry Primal 259 TL'ye alınır mı?

Ali Keffal

Hectopat

Burada 259₺ ye satılıyor, alınır mı? Başka yerde indirime girip daha ucuza alabilir miyim?

Ben oynarken sıkıldı. Aşırı derecede çok fazla mantık hatası var. Yapay zeka zaten Cort. Öldürdüğüm karakterler 2 dk sonra tekrar aynı yerde spawnlanıyor. Ve bu sürekli tekrarlanıyor.

Alınmaz aynı sitede indirim zamanında yüzde 70 ila 85 arası indirim oluyor. Apex Edition çok daha uyguna geliyor.

Şimdi baktım 69.75 TL'ye geliyor Apex Edition bence bekle.

Son düzenleme:
3 kere bitirdim farcry 5 den sonra en sevdiğim farcry oyunudur.

Dönemi çok iyi yansıtıyor adamlar dili bile yapmışlar. hayvanı kontrol etmek çok güzel.

Ben permenant death ile en zor ayarlarda bitirdim. Kişisel olarak silah yerine ok yay tercih eden biri olarak ben bayıldım.

Ne sorulmuş ne cevaplar verilmiş hani hiç mi alakalı bir şey yazılmaz başarıyorsunuz...
Hacı adam indirim sormuş ülke ekonomisinde buna cevap verebilecek biri varsa bizde soralım

Hacı adam indirim sormuş ülke ekonomisinde buna cevap verebilecek biri varsa bizde soralım

Bu konunun yeri burası değil oralara hiç girme ama en azından adamın sorduğu sorunun cevabı ve çözümü var nereden baksan 4 de 1 oranında fiyat düşüyor indirim zamanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…