Far Cry Primal Açılmıyor

MehmetcanDİkic

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar.

Ben oyunu dün bir siteden aldım adını vermiyeyim reklam gibi olmasın. Sonra kodu uplayin pc için appsini indirdim ve yükledim. Kodu girdim ve oyun kabul edildi download ettim. Playe bastığım zaman oyunun ilk splash artı geliyor orda mouse dönüyor ve daha sonra kapanıyor. Kapandıktan sonra steame atıyor. Biraz araştırdım uplay ve steam beraber çalışıyorlarmış. Steam'den arkadaşlarımın söylediğine göre Far Cry Primal oynuyor olarak görünüyorum fakat oyundan atıyor. Bir türlü halledemedim. Her yolu denedim 22 saattir ayaktayım ve şu oyunu halletmek için 3 arkadaşımla her şekilde uğraşıyoruz fakat yapamadık. Yardımlarınızı bekliyorum lütfen yardım edin. Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı sorun bendede var bir steden aldım far cry primalı u playden aktiv ettim indirdim splashında mause dönüyor sonra geri uplaye atıyor her defasında aynı şeyi tekrar ediyor bir türlü çözemedik

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı