Açtığınız ilk konuda en başta elle DLL atmamanızı, bu işlemin sorunu daha da derinleştireceğini belirtmiştim. Ben raporu incelerken API sorunu ile alakasız bir sürü çözüm denemişsiniz. Karman çorman olmuş her şey. İnternetten DLL indirip sistem klasörlerine attırmasını ben de biliyorum. Çözüm olsaydı rapor istemek yerine indirin ve atın derdim zaten.
API hataları genel olarak güncel olmayan işletim sistemlerinde meydana geliyor. Ayrıca raporda NVIDIA ve AMD'ye ait bulunamayan girdiler mevcut. Ekran kartınızı belirtin dedim fakat belirtmediniz.
Bu durumda ya sisteminiz yetmiyor, ya sürücüler eksik veya eski, ya da oyununuz korsan olduğundan dolayı antivirüs veya Firewall oyun dosyalarındaki bazı dosyaları engelliyor. Son olarak da işletim sistemi kaynaklı bir sorun da yaşıyor olabilirsiniz.
Manuel olarak bir sürü işlem yaptığınız için bu sorunu nasıl çözebileceğimiz hakkında bir fikrim yok açıkçası. Ayrıca sisteminiz müsaitse Windows 10'a geçin. Daha önce de belirttiğim gibi API hataları genel olarak eski işletim sistemlerinde meydana çıkıyor.