T tentaroza Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #1 Suyun içine girdi kendi kendine. Sonra öldü. Derisini de yüzemiyorum. Nasıl canlandırabilirim?
KorkusuzViking Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 759 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #2 tentaroza dedi: Suyun içine girdi kendi kendine. Sonra öldü. Derisini de yüzemiyorum. Nasıl canlandırabilirim? Eki Görüntüle 1409134 Genişletmek için tıkla... Etle geri çağrılmıyor muydu? Artı 0 Eksi
tentaroza dedi: Suyun içine girdi kendi kendine. Sonra öldü. Derisini de yüzemiyorum. Nasıl canlandırabilirim? Eki Görüntüle 1409134 Genişletmek için tıkla... Etle geri çağrılmıyor muydu?
Dr Drake Ramoray Decipat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #3 Madem yüzme bilmiyorsun niye suya giriyorsun. Hayvan aklı işte naparsın geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
KorkusuzViking Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 759 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #4 Dr Drake Ramoray dedi: Madem yüzme bilmiyorsun niye suya giriyorsun. Hayvan aklı işte naparsın geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Benimki de uçmayı bilmediği halde uçurumdan atlıyordu. Artı 0 Eksi
Dr Drake Ramoray dedi: Madem yüzme bilmiyorsun niye suya giriyorsun. Hayvan aklı işte naparsın geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Benimki de uçmayı bilmediği halde uçurumdan atlıyordu.
KS KS T tentaroza Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #5 KorkusuzViking dedi: Etle geri çağrılmıyor muydu? Genişletmek için tıkla... Etten kastın yemmi Yem verdim kalkmadı yerinden kaldı öyle Hayvanı kaybettim nasıl geri bulcam köyümde doğdum Dr Drake Ramoray dedi: Madem yüzme bilmiyorsun niye suya giriyorsun. Hayvan aklı işte naparsın geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Bir yolu yok mu bunun abime söyledim aynı şeyleri küfür etti bana Son düzenleme: 4 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
KorkusuzViking dedi: Etle geri çağrılmıyor muydu? Genişletmek için tıkla... Etten kastın yemmi Yem verdim kalkmadı yerinden kaldı öyle Hayvanı kaybettim nasıl geri bulcam köyümde doğdum Dr Drake Ramoray dedi: Madem yüzme bilmiyorsun niye suya giriyorsun. Hayvan aklı işte naparsın geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Bir yolu yok mu bunun abime söyledim aynı şeyleri küfür etti bana
KorkusuzViking Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 759 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #6 tentaroza dedi: Etten kastın yemmi Yem verdim kalkmadı yerinden kaldı öyle Hayvanı kaybettim nasıl geri bulcam köyümde doğdum Bir yolu yok mu bunun abime söyledim aynı şeyleri küfür etti bana Genişletmek için tıkla... Hayır ekran görüntüsünde attığın menüde ölü hayvanın üstüne gelince et vermen için tuş çıkıyor. Artı 0 Eksi
tentaroza dedi: Etten kastın yemmi Yem verdim kalkmadı yerinden kaldı öyle Hayvanı kaybettim nasıl geri bulcam köyümde doğdum Bir yolu yok mu bunun abime söyledim aynı şeyleri küfür etti bana Genişletmek için tıkla... Hayır ekran görüntüsünde attığın menüde ölü hayvanın üstüne gelince et vermen için tuş çıkıyor.
KS KS T tentaroza Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #7 KorkusuzViking dedi: Hayır ekran görüntüsünde attığın menüde ölü hayvanın üstüne gelince et vermen için tuş çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey çıkmadı hayatta kalma modunu açmıştım ben ondan dolayımı acaba? Artı 0 Eksi
KorkusuzViking dedi: Hayır ekran görüntüsünde attığın menüde ölü hayvanın üstüne gelince et vermen için tuş çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey çıkmadı hayatta kalma modunu açmıştım ben ondan dolayımı acaba?
KorkusuzViking Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 759 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #8 tentaroza dedi: Öyle bir şey çıkmadı hayatta kalma modunu açmıştım ben ondan dolayımı acaba? Genişletmek için tıkla... Yok ya olmaması imkansız o ne öyle hayvan öldü git bir daha evcilleştir tekrar bir bak hayvan çağırma menüsünden üstüne gelip. Artı 0 Eksi
tentaroza dedi: Öyle bir şey çıkmadı hayatta kalma modunu açmıştım ben ondan dolayımı acaba? Genişletmek için tıkla... Yok ya olmaması imkansız o ne öyle hayvan öldü git bir daha evcilleştir tekrar bir bak hayvan çağırma menüsünden üstüne gelip.
KS KS T tentaroza Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #9 KorkusuzViking dedi: Yok ya olmaması imkansız o ne öyle hayvan öldü git bir daha evcilleştir tekrar bir bak hayvan çağırma menüsünden üstüne gelip. Genişletmek için tıkla... Bulsam evcilleştireceğim ama hayvandan 1 tane var hikayede neyse kötü oynumuş zaten sağ ol. Artı 0 Eksi
KorkusuzViking dedi: Yok ya olmaması imkansız o ne öyle hayvan öldü git bir daha evcilleştir tekrar bir bak hayvan çağırma menüsünden üstüne gelip. Genişletmek için tıkla... Bulsam evcilleştireceğim ama hayvandan 1 tane var hikayede neyse kötü oynumuş zaten sağ ol.
KorkusuzViking Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 759 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #10 tentaroza dedi: Bulsam evcilleştireceğim ama hayvandan 1 tane var hikayede neyse kötü oynumuş zaten sağ ol. Genişletmek için tıkla... Hayır bulamazsın zaten kırmızı yapraklı bitki lazım. Artı 0 Eksi
tentaroza dedi: Bulsam evcilleştireceğim ama hayvandan 1 tane var hikayede neyse kötü oynumuş zaten sağ ol. Genişletmek için tıkla... Hayır bulamazsın zaten kırmızı yapraklı bitki lazım.