Behzo Ç Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #1 Far Cry Primal oynarken 1 2 saat sonra kaydet ve çık tuşuna bastım ve oyun kaydetmedi, bunu nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2025
Far Cry Primal oynarken 1 2 saat sonra kaydet ve çık tuşuna bastım ve oyun kaydetmedi, bunu nasıl çözerim?
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #2 Oyun orijinal mi ? Artı 0 Eksi
MuroRado Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.158 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Ankara / Keçiören 18 Mayıs 2025 #3 Seyahat yapıcaksın save için bir bölgeye seyahat ettiğinde save alıyor hatırladıgım kadarıyla öyledi 3 sene evvel oynamıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Seyahat yapıcaksın save için bir bölgeye seyahat ettiğinde save alıyor hatırladıgım kadarıyla öyledi 3 sene evvel oynamıştım.
KS KS Behzo Ç Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #4 LorenzoMatterhorn dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ama daha önce eski PC'de indirdim ve save alıyordu aynı site falan kasıyor diye sildim yeni PC aldım onda da save almıyor 2 3 siteden indirdim oyunu almıyor save belki save yeri farklıdır bozuktur onu nasıl düzeltirim yani. MuroRado dedi: Seyahet yapacaksın save için bir bölgeye seyahet ettiğinde save alıyor hatırladıgım kadarıyla öyledi 3 sene evvel oynamıştım. Genişletmek için tıkla... Hmm nasıl yani save alması için seyahat mi etmem gerekiyor Fast travel falan mı yoksa oynayayım ben o alır save gibi mi? Artı 0 Eksi
LorenzoMatterhorn dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ama daha önce eski PC'de indirdim ve save alıyordu aynı site falan kasıyor diye sildim yeni PC aldım onda da save almıyor 2 3 siteden indirdim oyunu almıyor save belki save yeri farklıdır bozuktur onu nasıl düzeltirim yani. MuroRado dedi: Seyahet yapacaksın save için bir bölgeye seyahet ettiğinde save alıyor hatırladıgım kadarıyla öyledi 3 sene evvel oynamıştım. Genişletmek için tıkla... Hmm nasıl yani save alması için seyahat mi etmem gerekiyor Fast travel falan mı yoksa oynayayım ben o alır save gibi mi?
MuroRado Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.158 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Ankara / Keçiören 18 Mayıs 2025 #5 Fast travel Artı 0 Eksi