Far Cry Primal testleri yayınlandı


Videoda 12.00-12.35 arası... Nvidia bazı huylarından hiç vazgeçmiyor.
 
R7 370 bu durumda f/p oranında kendini aşmış oluyor o zaman. GTX 950 , R7 370'e göre daha pahalı ve sosyalde R7 370'e tercih edilen bir ekran kartıydı. Test sonuçlarına göre AMD'nin uçması lazım.
 
Hocam konunuzu alıntılasam olur mu? Başka forumda sakıncası var mı? Bilgi vermek açısından.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eyvallah hocam. Bu nvidia fanboyların elinde kalmışım. Adam saçma sapan kaynağı belli olmayan oyun testi atmış. Testte 960, 390'ı ara farkla geçiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki paylaşabilirsiniz. Sormanıza bile gerek yoktu.

Birgün Amd ekran kartı alırsam sebebi sen olacaksın Paylaşımlarınla önyargılarımı baya kırdın. Aslında önyargı diyemeyiz
çünkü bilgisayarımda Amd HD 6570m ekran kartı var ve driver anlamında baya sorun çıkarttı Ama anladığım kadarıyla artık işler değişiyor. Bir sonraki bilgisayarımı alana kadar fikirlerim tamamen değişecek gibi
 
Bende şunu anlamadım soğutması iyi olmıyan ve o.c edilmemiş kartlar nasıl oldufa msi ve asus hem cins modellerini geçti aklım almadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyun için bazı iki GPU'nun verdiği performans farkı büyükmüş ki bazı referans modeller, marka modelleri geçmiş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaza sistem toplamak istiyordum artık AMD iştahımı kabartmaya başladı. Umarım yine 2000 lira civarında güzel f/p ürünü kart çıkarırlarda alırım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…