Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 29 Aralık 2021 #11 507053 dedi: Bence en iyisi Far Cry 3 diğerleri onun cilalanmış hali gibi. Genişletmek için tıkla... Gibi değil öyle zaten Hikaye ve grafik değişiyor sadece, geri kalan görev yapısı, araç sürüşü, mekanikler, skill yapısı vb. %80 aynı
507053 dedi: Bence en iyisi Far Cry 3 diğerleri onun cilalanmış hali gibi. Genişletmek için tıkla... Gibi değil öyle zaten Hikaye ve grafik değişiyor sadece, geri kalan görev yapısı, araç sürüşü, mekanikler, skill yapısı vb. %80 aynı
shellshocks Picopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 351 Çözümler 4 Yer Karlar Ülkesi Erzurum 30 Aralık 2021 #12 AidenPearce dedi: Hocam şahsi fikirlerinize yorum yapmayacağım, ama metinde çok fazla anlam bakımından hata var. Yapıldı kalıbı ile başlayıp yaptı ile biten çok fazla cümle var. Okurken çok rahatsız etti bu beni. Onun dışında elinize sağlık, güzel içerik. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam, bundan sonra daha dikkatli olurum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim 507053 dedi: Bence en iyisi Far Cry 3 diğerleri onun cilalanmış hali gibi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Bende tam olarak bundan bahsettim GoDd1 dedi: 3 dışındakiler çöp bence. Genişletmek için tıkla... Far Cry 5'in hakkını yememek lazım Elan Morin Tedronai dedi: Gibi değil öyle zaten Hikaye ve grafik değişiyor sadece, geri kalan görev yapısı, araç sürüşü, mekanikler, skill yapısı vb. %80 aynı Genişletmek için tıkla... Bence Far Cry 7'de bu durum değişecek
AidenPearce dedi: Hocam şahsi fikirlerinize yorum yapmayacağım, ama metinde çok fazla anlam bakımından hata var. Yapıldı kalıbı ile başlayıp yaptı ile biten çok fazla cümle var. Okurken çok rahatsız etti bu beni. Onun dışında elinize sağlık, güzel içerik. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam, bundan sonra daha dikkatli olurum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim 507053 dedi: Bence en iyisi Far Cry 3 diğerleri onun cilalanmış hali gibi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Bende tam olarak bundan bahsettim GoDd1 dedi: 3 dışındakiler çöp bence. Genişletmek için tıkla... Far Cry 5'in hakkını yememek lazım Elan Morin Tedronai dedi: Gibi değil öyle zaten Hikaye ve grafik değişiyor sadece, geri kalan görev yapısı, araç sürüşü, mekanikler, skill yapısı vb. %80 aynı Genişletmek için tıkla... Bence Far Cry 7'de bu durum değişecek