Sailaner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.572 Çözümler 7 28 Mart 2025 #11 Collavino dedi: Hocam ben de bıkmıştım Far Cry 3 övenlerden. Oynadığım zaman "Ya bu oyun bu kadar güzel değil ki" diyordum. Genişletmek için tıkla... Zar zor bitirebildim oyunu hiç de beğenmedim.
Collavino dedi: Hocam ben de bıkmıştım Far Cry 3 övenlerden. Oynadığım zaman "Ya bu oyun bu kadar güzel değil ki" diyordum. Genişletmek için tıkla... Zar zor bitirebildim oyunu hiç de beğenmedim.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.261 Çözümler 101 Yer Tekirdağ 29 Mart 2025 #12 Sailaner dedi: Zar zor bitirebildim oyunu hiç de beğenmedim. Genişletmek için tıkla... Aynını ben de yaşadım hocam. Aynı fikirdeyiz. Ve şu meşhur ot yakma görevi. Efsane denilen görev, kanser etti beni. Ateş bitti molotof bitti mermi bitti hop en baştan.
Sailaner dedi: Zar zor bitirebildim oyunu hiç de beğenmedim. Genişletmek için tıkla... Aynını ben de yaşadım hocam. Aynı fikirdeyiz. Ve şu meşhur ot yakma görevi. Efsane denilen görev, kanser etti beni. Ateş bitti molotof bitti mermi bitti hop en baştan.