Far Cry ve Watch Dogs oyunları alınır mı?

Kağan20

Hectopat
Öncelikle Steam üzerindeki güncel fiyatları yazayım:

Far Cry 4 Standart: 69.80
Far Cry 4 Gold: 174.75

Far Cry 5 Standart: 104.85
Far Cry 5 Gold: 60.75

Watch Dogs 2 Standart: 104.85
Watch Dogs 2 Deluxe: 122.85
Watch Dogs 2 Gold: 175.35

Watch Dogs Legion Standart: 104.85
Watch Dogs Legion Deluxe: 47.25
Watch Dogs Legion Gold: 89.80

Deluxe ile Gold arasındaki fark nedir?
Bazılarında standart en ucuzken bazılarında neden standart Deluxe ve Gold'dan daha pahalı anlayamadım.
Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Far Cry 4-5 kesin alacağım.
Sizce Watch Dogs 1-2 ve Legion Deluxe almaya değer mi?

Deluxe ile Gold arasındaki fark nedir?
Bazılarında standart en ucuzken bazılarında neden standart Deluxe ve Gold'dan daha pahalı anlayamadım.
Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ubisoft'un fiyatlandırma hatasından kaynaklanıyor o.

Watch Dogs Legion'un standart versiyonunu 699₺, DLC + Watch Dogs 1 Complete Edition bulunan paketi 449₺ olarak fiyatlamışlar örneğin.

Sizce Watch Dogs 1-2 ve Legion Deluxe almaya değer mi?
Alacaksan Watch Dogs 1'e para verme boşu boşuna. Watch Dogs Legion'un Gold versiyonunu alınca yanında geliyor.

Aynısı Far Cry 5 Gold Edition için de geçerli, bu oyunun Gold sürümünü alınca FC3 yanında geliyor.

Watch Dogs 2 Gold alırsam yanında sadece 1I mi veriyor yoksa Legion'u da veriyor mu?

Watch Dogs 2 Gold alırsam yanında sadece 1I mi veriyor yoksa Legion'u da veriyor mu?
Hayır. Watch Dogs Legion'ın Gold veya Ultimate versiyonunu alırsan Watch Dogs 1'i de veriyor.

Watch Dogs 2'de ise böyle bir durum yok, hangi sürümu alacağın sana ve bütçene kalmış.

Hayır. Watch Dogs Legion'ın Gold veya Ultimate versiyonunu alırsan Watch Dogs 1'i de veriyor.

Watch Dogs 2'de ise böyle bir durum yok, hangi sürümu alacağın sana ve bütçene kalmış.
Dediğiniz şey legion un deluxe editionunnda yok değilmi?

Watch Dogs 2 Gold Edition'da ilave 6-7 saatlik hikaye ekleniyor. Oynarım diyorsan alabilirsin ben önceden aldım oynadım pişmanda değilim parasına değdi.

Dediğiniz şey Legion'un Deluxe editionunnda yok değil mi?

Legion Deluxe alırsanız sadece WD Legion'u ve ekstra 1-2 oyun içi aksesuar alırsınız. Gold alırsanız WD1 + WD Legion paketini Full DLC ile alırsınız. Legion Ultimate ekstradan oyun içi 4 haftalık VIP ve 3oynanılabilir karakter veriyor çok da gerek yok ama 17TL bozmaz diyorsanız alabilirsiniz.

Far Cry 5 Gold alırsanızda yanında Far Cry3 de veriyor bence kesinlikle değer ben 10gün önce Far Cry 3Ü 56TL'ye almıştım bunu görünce iade edip 60TL'ye Far Cry5 + Far Cry3 aldım.

Far Cry 3 güzel oyun oynamadıysanız mutlaka deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…