Far Cry'a 3'le mi, 5'le mi yoksa 6 ile mi başlanmalı?

TJEclipse

Centipat
Daha fazla  
Arada kafa dağıtmak ve bir yandan da eğlenceli görevler yapmak istediğim için Far Cry serisine başlamak istiyorum. PS5 üzerinden sizce hangi oyun ile bu seriye başlamalıyım?

Birini oynarsanız hepsini oynamış gibi olursunuz. Hikaye önemliyse eğer 3'te hikaye daha iyiydi.
5 coop oynamak için.
6 ise coop olarak da oynanıyordu hikaye anlatımıda fena değildi.
Neden bilmiyorum ama ben en çok 5'ten zevk aldım ülkeyi sapkın bir tarikattan kurtarmak zevkliydi 2 kere tek başıma 1 kerede arkadaşım ile bitirdim.

Hikaye bakımından hepsi farklı şeyleri ele alıyor aralarında bir bağ yok, fakat oynanış ve görevler açısından bir tanesini oynadıktan sonra diğerleri kendini tekrara bindireceği için sıkılmanız yüksek ihtimal. En beğenilen serilerinden biri Farcry 3. Bana kalırsa 3 ile başlayın.

3 4 5 oynadım kendini tekrar etme mevzusu çok yok, hikayeler hep farklı. Tekrar dedikleri şey karakolları ele geçirme (isteğe bağlı) bir de bossfight gibi şeyler.
Pagan Min'i affettim. Joseph'i de az önce affettim. Delikanlı adamlar beni her yakaladıklarında tek bi mermi atmayıp geri gönderdiler. Ben de onları affettim. Zaten lavuklar cezaevinde güvenli bir şekilde otururken ne olduysa saadet bunlara bulaşmış, bunları kurtarsam yine bunları öldürürlerdi bir şekilde. Hem böylelikle atom bombası da patlamamış milleti kurtarmışım farkında olmadan.

Eskiden yeniye oyna 3-4-5-6. 4.oyunu niye koymadın hocam o da oynanabilir.
Oyunu o kadar görmedim ki hiçbir yerde o yüzden koymamıştım. Ama iyi diyorsan ona da bakabilirim. Sanırım far cry oyunları düşündüğümden daha fazla seçim ve aksiyon sunuyormuş

Sanırım Far Cry oyunları şuanki Türk oyun medyasının aktardığından daha iyi oyunlar. 3 ile başlayıp bitirdikten sonra devamına bakacağım. Cevaplayan herkese teşekkür ederim.

3 4 5 oynadım kendini tekrar etme mevzusu çok yok, hikayeler hep farklı. Tekrar dedikleri şey karakolları ele geçirme (isteğe bağlı) bir de bossfight gibi şeyler.
Pagan Min'i affettim. Joseph'i de az önce affettim. Delikanlı adamlar beni her yakaladıklarında tek bi mermi atmayıp geri gönderdiler. Ben de onları affettim. Zaten lavuklar cezaevinde güvenli bir şekilde otururken ne olduysa saadet bunlara bulaşmış, bunları kurtarsam yine bunları öldürürlerdi bir şekilde. Hem böylelikle atom bombası da patlamamış milleti kurtarmışım farkında olmadan.
Ben olsam hiçbirini affetmez atomları patlatırdım yüzde doksan helal olsun

Oyunu o kadar görmedim ki hiçbir yerde o yüzden koymamıştım. Ama iyi diyorsan ona da bakabilirim. Sanırım far cry oyunları düşündüğümden daha fazla seçim ve aksiyon sunuyormuş

Sanırım Far Cry oyunları şuanki Türk oyun medyasının aktardığından daha iyi oyunlar. 3 ile başlayıp bitirdikten sonra devamına bakacağım. Cevaplayan herkese teşekkür ederim.

Ben olsam hiçbirini affetmez atomları patlatırdım yüzde doksan helal olsun
Oyunda hiç mevzusu geçmedi ama bir şekilde ele geçirmiş bombayı Joseph.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı