Rehber Farbar Recovery Scan ile Rapor Hazırlama

Bilgisayarımda formattan sonra hala virüs olduğundan şüpheleniyorum bakabilir misiniz? frst
Kaspersky ve Hitman kullanmışssınız. Onlar bir tespit edemediyse sorun yoktur. Yine de kontrol ettim, bir sorun görünmüyor zararlı kaynağı olarak.

Eset taraması zamanlanmış onu da kaldırın.
BIOS güncel değil onu da güncelleyin.

Son düzenleme:

Dediğiniz gibi çoğunu kaldırdım ama GoodbyeDPI bana lazım. Excalibur Control Center denedim ama olmadı. Tabii bunu üzerinden 2 ay geçti ve yeni şeyler yükledim. Bazı zararlı yazılımlar olabilir diye tekrar sormak istedim. MediaFire

Bazı zararlı yazılımlar olabilir diye tekrar sormak istedim. MediaFire
Bir kısmına baktım belirgin aktif zararlı gözükmese de indirdiğiniz şeyler şüpheli. Hile benzeri çok araç var. Aktif bir AV kullanmanız gerekli bunlarla uğraşıyorsanız.

frst rapor hocam bakar mısınız?
Belirgin bir zararlı görünmüyor o yüzden MBAM ile sistemi bir taratabilirsiniz.
Oyun çevirmenliği yapıyorsunuz heralde animelerde, bunlar sıkıntılı olabiliyor o yüzden sanal bilgisayarda riskli işlemleri yaparsanız sağlıklı olur.

Sağ olun hocam fakat çevirmenlik yaptığımı nasıl anladınız.

Rapor
Hocam bakabilir misiniz? Bilgisayar son 2 gündür ara ara kendini yeniden başlatıyor. Geçen bir program yükledim belki ondandır ama sanmıyorum kaspersky güvenilir demişti lisansına.

Rapor
Hocam bakabilir misiniz? Bilgisayar son 2 gündür ara ara kendini yeniden başlatıyor. Geçen bir program yükledim belki ondandır ama sanmıyorum kaspersky güvenilir demişti lisansına.
Windows kullanıcılarında farklı hesaplarda görüyorum sizin değilse kaldırmanız lazım. Kontrol edin bilgisayar yönetiminden.
Kaspersky güvenlik duvarı kapalı kullanıyorsunuz görülüyor.

AJAZZ AK820Pro adında cihaz kullanıyorsunuz sanırım. Bu tür adı bilinmedik klavyeler sıkıntılı olabiliyor dikkat edin.

«How To Survive» 1.0.0.11 (HKLM-x32\...\«How To Survive»_is1 adında yazılıp şüpheli gözüküyor.

Anki, ASTER v2.51, FileOptimizer, File Converter, r2modman 3.1.49, WinDirStat 1.1.2 Bunları da kaldırın.

CoolerMaster\MasterPlus, Free Download Manager Bunları da kaldırın.
Windows firewall ayarlarını varsayılana çekseniz iyi olur.

E diskini Kaspersky ile taratın. Ayrıca MAM ile sistemi de taratın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…