FarCry 4 0xc000007b hatası

dnzsfk

Centipat
FarCry 4 oyununu açmaya çalıştığım zaman, "0xc000007b" hatasını alıyorum. İlgili konuda belirtilen "Process Monitor" programından almış olduğum log dosyasını ekliyorum.

Logfile-Mediafire

Şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

Son düzenleme:
Çözüm
C:\Windows\SysWOW64\D3DX9_43.dll C:\Windows\SysWOW64\D3DCompiler_43.dll C:\Windows\System32\D3DX9_43.dll C:\Windows\System32\D3DCompiler_43.dll silin, DirectX yükleyin. Hata alırsanız tekrar rapor paylaşın.
Yanlış Bilgilendirme
FarCry 4 oyununu açmaya çalıştığım zaman, "0xc000007b" hatasını alıyorum. İlgili konuda belirtilen "Process Monitor" programından almış olduğum log dosyasını ekliyorum.

Logfile-Mediafire

Şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

Bana da aynı sorun hem PES 2017 hem 16'da olmuştu.

Bu linkteki dosyaları bilgisayarın 64 bit ise bilgisayardan C:\Windows\SysWOW64 adresine 32 bit ise system32'nin içerisine atıyorsun. %80 çözeceksin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum başka konulardaki çözümlere bakma ve sakin internetten DLL indirme. Raporun incelenmesini bekle. Bu sorun herkeste farklı çözülür ve internetten DLL indirmek sadece daha fazla soruna neden olur.

C:\Windows\SysWOW64\D3DX9_43.dll C:\Windows\SysWOW64\D3DCompiler_43.dll C:\Windows\System32\D3DX9_43.dll C:\Windows\System32\D3DCompiler_43.dll silin, DirectX yükleyin. Hata alırsanız tekrar rapor paylaşın.

Son düzenleme:
Çözüm
C:\Windows\SysWOW64\D3DX9_43.dll C:\Windows\SysWOW64\D3DCompiler_43 C:\Windows\System32\D3DX9_43.dll C:\Windows\System32\D3DCompiler_43 silin, DirectX yükleyin. Hata alırsanız tekrar rapor paylaşın.

Çözüm işe yaradı, oyunu açtım. Çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı