Çözüm FarCry 4 .DLL Hataları

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Barkın Yılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Far Cry 4'ü defalarca yükledim. Bütün partları yeniden indirdim ancak hala aynı. DLL hatalarını alıyorum, son çare. Hatalar kısaca MSVCR100.dll , D3DCOMPILER_43.dll. ve FC64.dll bulunamadı. Visual Studio'yu defalarca yükledim ancak sorunu çözemedim.

Part dediğiniz kısımdan oyunun korsan olduğunu tahmin ediyorum. Eğer öyleyse burada korsan oyun için destek alamazsınız

Sosyal'de idda kuponu isteyen dahi gördüm. Sizce ben oyunu almak istemiyor muydum? Ancak herkesin almaya durumu olmayabilir yani oynamamalı mıyım param olmadığı için Sizce bu adil mi ?

Hata çözümü için Visual Studio'dan ziyade Redist paketlerini kurmalısınız. Ama yine de korsana desteğimiz yok. Oyunu orijinal alın.

Hayır bir insan neden partlı korsan oyun oynar o da ayrı bir konu. Korsan oyun oynamaktan bile bihabersiniz, gelmiş yardım istiyorsunuz.

Sizce bu adil mi ?
Adil. Oyun nasıl senelerce emek harcanıp milyon dolar bütçelerle yapılıyorsa siz de 60 TL verip satın alın. Sistemi sömürmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…