Çözüldü FarCry 5 "Unknown File Version" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba. 2 gündür oyunda görev yaptıktan sonra kayıt yaparken böyle bir hata verip kapanıyor. Steam dosya doğrulama yaptım fakat sorun hala devam ediyor. Yabancı forumlarda araştırma yaptım. Çözüm önerilerini uyguladım fakat herhangi bir düzelme olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.
367291

Çözüm
Sorunu çözdüm. "C:\Program Files (x86)\EasyAntiCheat" Dizininden EasyAntiCheat.exe programını çalıştırdıktan sonra , programdan FarCry5 bulup "Repair Service" butonuna tıklıyoruz.
Ben araştırdım, çoğu yöntemi deneyip problemi çözemeyen ve aynı hatayı alan birisi bunları yapmış ve çözüldüğünü söyledi.

Problem solved:
  1. Game reinstalled into different folder;
  2. Steam, Uplay and FC5 runs as admin;
  3. Nvidia 391.35 removed with DDU, then 391.24 installed;
  4. Swap file size increased (there's some issues about it in Windows logs).

Bahsettiği 'swap file size increased' olayı da şurada anlatılmış.

-

Aynı zamanda eğer yukarıdakiler olmadıysa bir de bu yöntem mevcut

SOLVED !!!

STEP 1 : START GAME .
STEP 2 : GO OPTIONS > VIDEO SETTINGS > CHANGE GRAPHICS FROM DEFAULT CARD TO INTEL GRAPHICS .
STEP 3: RESTART GAME .
STEP 4: CONTINUE GAME > DO THE CHARACTER CUSTOMIZATION > PLAY TILL YOU EXIT BUNKER > EXIT GAME.
STEP 5: REENTER GAME > VIDEO SETTINGS > REVERT TO THE GRAPHICS CARD YOU USE > RESTART GAME .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı