4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 31 Aralık 2022 #11 dwarekithx dedi: Hocam downgrade ve patch ne demek ilk defa duydum da. Diğerinin hikayesini bilmeden oynamak sorun olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Patch yama yani güncelleme downgrade ise düşürmek yani sürüm düşürme YouTube'da vardır. dwarekithx dedi: Hocam downgrade ve patch ne demek ilk defa duydum da. Diğerinin hikayesini bilmeden oynamak sorun olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Far Cry serisinde sadece 5 ve New dawn bağlantılı onun dışında istediğini oynayabilirsin.
dwarekithx dedi: Hocam downgrade ve patch ne demek ilk defa duydum da. Diğerinin hikayesini bilmeden oynamak sorun olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Patch yama yani güncelleme downgrade ise düşürmek yani sürüm düşürme YouTube'da vardır. dwarekithx dedi: Hocam downgrade ve patch ne demek ilk defa duydum da. Diğerinin hikayesini bilmeden oynamak sorun olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Far Cry serisinde sadece 5 ve New dawn bağlantılı onun dışında istediğini oynayabilirsin.
dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #12 wanetage dedi: Oynanır. Düşmanların duvar arkası sıkabildiği bir bug var ama kolay bir şekilde düzeltiliyor o. Onun dışında bir hatasını görmedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu bug her bölüm de mi oluyor.
wanetage dedi: Oynanır. Düşmanların duvar arkası sıkabildiği bir bug var ama kolay bir şekilde düzeltiliyor o. Onun dışında bir hatasını görmedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu bug her bölüm de mi oluyor.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.530 Makaleler 15 Çözümler 721 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #13 dwarekithx dedi: Hocam bu bug her bölümde mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet, ama düzeltmesi çok basit.
dwarekithx dedi: Hocam bu bug her bölümde mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet, ama düzeltmesi çok basit.
dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #14 439640 dedi: Patch yama yani güncelleme downgrade ise düşürmek yani sürüm düşürme YouTube'da vardır. Far Cry serisinde sadece 5 ve New dawn bağlantılı onun dışında istediğini oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... O zaman direk 3. oyunu oynayayım 1. çok zor ise büyük ihtimalle direk silerim boşa vakit kaybı olmasın. wanetage dedi: Evet, ama düzeltmesi çok basit. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam.
439640 dedi: Patch yama yani güncelleme downgrade ise düşürmek yani sürüm düşürme YouTube'da vardır. Far Cry serisinde sadece 5 ve New dawn bağlantılı onun dışında istediğini oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... O zaman direk 3. oyunu oynayayım 1. çok zor ise büyük ihtimalle direk silerim boşa vakit kaybı olmasın. wanetage dedi: Evet, ama düzeltmesi çok basit. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam.
4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 31 Aralık 2022 #15 dwarekithx dedi: O zaman direk 3. oyunu oynayayım 1. çok zor ise büyük ihtimalle direk silerim boşa vakit kaybı olmasın. Genişletmek için tıkla... Sistem kaldırıyorsa 3.oyun daha tatmin eder.
dwarekithx dedi: O zaman direk 3. oyunu oynayayım 1. çok zor ise büyük ihtimalle direk silerim boşa vakit kaybı olmasın. Genişletmek için tıkla... Sistem kaldırıyorsa 3.oyun daha tatmin eder.
3 396597 Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 31 Aralık 2022 #16 Kanser bir oyun, katlanamayıp silersiniz büyük ihtimalle.
Cookiewipe Decapat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 132 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #17 1. oyunu oynamadım ama 2-3 'te çok zevk aldım. 4 idare eder gibi geldi 5 de saldım oyunu. Güzel seri, hikayesi güzel. Oynanabilir.
1. oyunu oynamadım ama 2-3 'te çok zevk aldım. 4 idare eder gibi geldi 5 de saldım oyunu. Güzel seri, hikayesi güzel. Oynanabilir.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 31 Aralık 2022 #18 dwarekithx dedi: Evet hocam ilk oyun zorluk çok zor da oynamasam yine bitiremez miyim zorluk var mı bilmiyorum tahminen söyledim bir de konuyu söyleyebilir misiniz? Hocam ne yazık ki laptop onları kaldırmaz. 5 ve 6. oyunu kesin kaldırmaz da 3. oyunu kaldırıyormuş. Genişletmek için tıkla... Geforce now dan oynayailirsiniz
dwarekithx dedi: Evet hocam ilk oyun zorluk çok zor da oynamasam yine bitiremez miyim zorluk var mı bilmiyorum tahminen söyledim bir de konuyu söyleyebilir misiniz? Hocam ne yazık ki laptop onları kaldırmaz. 5 ve 6. oyunu kesin kaldırmaz da 3. oyunu kaldırıyormuş. Genişletmek için tıkla... Geforce now dan oynayailirsiniz
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.530 Makaleler 15 Çözümler 721 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #19 dwarekithx dedi: Nasıl hocam? Genişletmek için tıkla... Tent AI Bug Fix file Unofficial fix for the annoying bug where AI can see and shoot through tents. All done with original game files, and carefully documented! www.moddb.com Buradaki ZIP dosyasını indirip içindeki Tent AI Bug Fix.pak dosyasını oyunun dosya konumundaki FCData klasörüne kopyalayınca düzeliyor.
dwarekithx dedi: Nasıl hocam? Genişletmek için tıkla... Tent AI Bug Fix file Unofficial fix for the annoying bug where AI can see and shoot through tents. All done with original game files, and carefully documented! www.moddb.com Buradaki ZIP dosyasını indirip içindeki Tent AI Bug Fix.pak dosyasını oyunun dosya konumundaki FCData klasörüne kopyalayınca düzeliyor.
dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #20 Frstghost dedi: GeForce NOW'dan oynayailirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ona vereceğim param yok ve internetim de o kadar iyi değil zaten. İlk 2. oyunu mu indireyim 3. oyunu mu?
Frstghost dedi: GeForce NOW'dan oynayailirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ona vereceğim param yok ve internetim de o kadar iyi değil zaten. İlk 2. oyunu mu indireyim 3. oyunu mu?