slrofw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 1.308 Çözümler 5 19 Eylül 2019 #1 FarCry Primal'da ölen Bloodfangim'i nasıl canlandırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2019
wibbly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 2.371 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2019 #2 B’ye basıp, tekrar pet’in üzerine bastığınızda canlanması lazım. Eğer canlanmıyorsa, tekrar yakalamanız gerekiyor sanırım. Artı 0 Eksi
B’ye basıp, tekrar pet’in üzerine bastığınızda canlanması lazım. Eğer canlanmıyorsa, tekrar yakalamanız gerekiyor sanırım.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 19 Eylül 2019 #3 Yanlış hatırlamıyorsam hayvanların gösterildiği menü üzerinden canlandırıyordun. Far Cry Primal: How to Revive Your Pet Rise from the red leaves. twinfinite.net Bağlantıda canlandırmak için kırmızı yapraklı bitkilerden gerektiğini belirtmiş. Son düzenleme: 19 Eylül 2019 Artı 0 Eksi
Yanlış hatırlamıyorsam hayvanların gösterildiği menü üzerinden canlandırıyordun. Far Cry Primal: How to Revive Your Pet Rise from the red leaves. twinfinite.net Bağlantıda canlandırmak için kırmızı yapraklı bitkilerden gerektiğini belirtmiş.
wibbly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 2.371 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2019 #4 26318 dedi: Yanlış hatırlamıyorsam hayvanların gösterildiği menü üzerinden canlandırıyordun. Far Cry Primal: How to Revive Your Pet Rise from the red leaves. twinfinite.net Bağlantıda canlandırmak için kırmızı yapraklı bitkilerden olması lazım demiş. Genişletmek için tıkla... Hiç dikkat etmemiştim, ben her öldüğünde basıyordum tekrar geliyordu. Demek ki üzerimde varmış ondan. Artı 0 Eksi
26318 dedi: Yanlış hatırlamıyorsam hayvanların gösterildiği menü üzerinden canlandırıyordun. Far Cry Primal: How to Revive Your Pet Rise from the red leaves. twinfinite.net Bağlantıda canlandırmak için kırmızı yapraklı bitkilerden olması lazım demiş. Genişletmek için tıkla... Hiç dikkat etmemiştim, ben her öldüğünde basıyordum tekrar geliyordu. Demek ki üzerimde varmış ondan.