psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 21 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar internetten baktım ama kuramadım. FarCry Serisi - Türkçe Yamalar FarCry Primal, FarCry 4, FarCry 3 - Türkçe Yamalar (rockerdem) rockerdem.net Bu siteden indirdim sonra Youtube'dan baktım. İçindeki dosyayı dışa aktarıyorlar ardından açıyorlar ama ben dışarı aktarmaya çalıştığımda şu sorunu vermekte; Steam: Steam Community :: deniz348
Arkadaşlar internetten baktım ama kuramadım. FarCry Serisi - Türkçe Yamalar FarCry Primal, FarCry 4, FarCry 3 - Türkçe Yamalar (rockerdem) rockerdem.net Bu siteden indirdim sonra Youtube'dan baktım. İçindeki dosyayı dışa aktarıyorlar ardından açıyorlar ama ben dışarı aktarmaya çalıştığımda şu sorunu vermekte; Steam: Steam Community :: deniz348
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.934 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 21 Kasım 2019 #2 Far Cry Primal Türkçe Yama Oyunlarda Türkçe Zevk btgyama.blogspot.com Bu siteyi tavsiye ederim, Kendi uygulamaları var. İstediğiniz yamayı seçiyorsunuz, Oyun klasör'ünü seçiyorsunuz ve her şeyi otomatik kuruyor.
Far Cry Primal Türkçe Yama Oyunlarda Türkçe Zevk btgyama.blogspot.com Bu siteyi tavsiye ederim, Kendi uygulamaları var. İstediğiniz yamayı seçiyorsunuz, Oyun klasör'ünü seçiyorsunuz ve her şeyi otomatik kuruyor.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 21 Kasım 2019 #3 Motionless IN White dedi: Far Cry Primal Türkçe Yama Oyunlarda Türkçe Zevk btgyama.blogspot.com Bu siteyi tavsiye ederim, Kendi uygulamaları var. İstediğiniz yamayı seçiyorsunuz, Oyun klasör'ünü seçiyorsunuz ve her şeyi otomatik kuruyor. Genişletmek için tıkla... Şuan indiriyor. Teşekkürler. Son düzenleme: 21 Kasım 2019
Motionless IN White dedi: Far Cry Primal Türkçe Yama Oyunlarda Türkçe Zevk btgyama.blogspot.com Bu siteyi tavsiye ederim, Kendi uygulamaları var. İstediğiniz yamayı seçiyorsunuz, Oyun klasör'ünü seçiyorsunuz ve her şeyi otomatik kuruyor. Genişletmek için tıkla... Şuan indiriyor. Teşekkürler.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.934 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 21 Kasım 2019 #4 psdkgo dedi: Onu yükledim ama klasörü bulamadım. Atıyorum çıkmıyor ya. Genişletmek için tıkla... Dostum, Steam'in yüklü olduğu klasör'den 'APPS' Adında Klasör'ü bul oyun klasörü Windows içine gömülü olabilir.
psdkgo dedi: Onu yükledim ama klasörü bulamadım. Atıyorum çıkmıyor ya. Genişletmek için tıkla... Dostum, Steam'in yüklü olduğu klasör'den 'APPS' Adında Klasör'ü bul oyun klasörü Windows içine gömülü olabilir.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 21 Kasım 2019 #5 Motionless IN White dedi: Dostum, Steam'in yüklü olduğu klasör'den 'APPS' Adında Klasör'ü bul oyun klasörü Windows içine gömülü olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, yamayı kurdum.
Motionless IN White dedi: Dostum, Steam'in yüklü olduğu klasör'den 'APPS' Adında Klasör'ü bul oyun klasörü Windows içine gömülü olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, yamayı kurdum.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.934 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 21 Kasım 2019 #6 psdkgo dedi: Teşekkürler, yamayı kurdum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, İyi oyunlar dilerim
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.846 Çözümler 16 29 Kasım 2019 #7 Motionless IN White dedi: Far Cry Primal Türkçe Yama Oyunlarda Türkçe Zevk btgyama.blogspot.com Bu siteyi tavsiye ederim, Kendi uygulamaları var. İstediğiniz yamayı seçiyorsunuz, Oyun klasör'ünü seçiyorsunuz ve her şeyi otomatik kuruyor. Genişletmek için tıkla... Far Cry yama konusunda rockerdem kraldır.
Motionless IN White dedi: Far Cry Primal Türkçe Yama Oyunlarda Türkçe Zevk btgyama.blogspot.com Bu siteyi tavsiye ederim, Kendi uygulamaları var. İstediğiniz yamayı seçiyorsunuz, Oyun klasör'ünü seçiyorsunuz ve her şeyi otomatik kuruyor. Genişletmek için tıkla... Far Cry yama konusunda rockerdem kraldır.