Arkadaşlar mouse da anlık takılmalar meydana geliyor yani mouse takıla takıla hareket ediyor ve bazen atlamalar yapıyor. Ne yaptıysam bu sorunun içinden çıkamadım araştırmadığım forum izlemediğim YouTube'de video kalmadı ama anlatılan çözümler maalesef işe yaramadı. PC'ye birçok kez Win 10 temiz kurulum yaptım, driverler güncel, birçok farklı mouse kablolu/kablosuz denedim sorun devam etti. Farklı USB slotlarını denedim değişen bir şey olmadı. Windows' un kendi bellek tanılama aracı ile ram kontrolü yaptım ram de sıkıntı çıkmadı. Ayrıca Hd Tune yazılımı ile bad sector taraması yaptım sorunsuz çıktı. Hdd 6 senelik, power suppy 6 senelik. Klavyede herhangi bir sorun yok ama mouse da takıla takıla hareket ediyor. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Format. Eğer HDD boş ve SSD desteği yoksa (Listede yazmıyor SSD diye bir şey) tek çare formattır.
Verilerinizi yedekleyin. (Ne olur ne olmaz.) Atın formatı. Sonra kurarsınız verileri.
Format. Eğer HDD boş ve SSD desteği yoksa (Listede yazmıyor SSD diye bir şey) tek çare formattır.
Verilerinizi yedekleyin. (Ne olur ne olmaz.) Atın formatı. Sonra kurarsınız verileri.
Pc'ye birçok kez Win 10 temiz kurulum yaptım diye açıklamaya yazmıştım. Win 10 ilk çıktığından beri yoluma hdd ile devam ettim bu tür bir sorunla ilk kez karşılaşıyorum. Görev yöneticisiperforman durumuna baktım cpu kullanımı boşta genelde %1 hard disk ise resimdeki gibi