F FLe1x Femtopat Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #1 Dediğim gibi arkadaşlar mouse arada bir donuyor USB tak çıkar yapıyorum düzeliyor ama yarım saat geçmeden yeniden donuyor. Var midir bir bilginiz?
Dediğim gibi arkadaşlar mouse arada bir donuyor USB tak çıkar yapıyorum düzeliyor ama yarım saat geçmeden yeniden donuyor. Var midir bir bilginiz?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 15 Mart 2025 #2 Farenizin modeli nedir? Varsa fare yazılımında bulunan bir hatadan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Farenizin modeli nedir? Varsa fare yazılımında bulunan bir hatadan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.
majoauditore Decipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 1.339 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Floransa 15 Mart 2025 #3 FLe1x dedi: Dediğim gibi arkadaşlar mouse arada bir donuyor USB tak çıkar yapıyorum düzeliyor ama yarım saat geçmeden yeniden donuyor. Var midir bir bilginiz? Genişletmek için tıkla... Driverları vs güncel mi? Artı 0 Eksi
FLe1x dedi: Dediğim gibi arkadaşlar mouse arada bir donuyor USB tak çıkar yapıyorum düzeliyor ama yarım saat geçmeden yeniden donuyor. Var midir bir bilginiz? Genişletmek için tıkla... Driverları vs güncel mi?