jackdaw. Decapat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 56 29 Ağustos 2020 #1 Mouse arada bir takılıyor. Sizce sebebi ne olabilir? (USB'li)
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 29 Ağustos 2020 #2 jackdaw. dedi: Mouse arada bir takılıyor. Sizce sebebi ne olabilir? (USB'li) Genişletmek için tıkla... Muhtemelen mouse'unuzdan kaynaklıdır, farklı bir mouse denediniz mi?
jackdaw. dedi: Mouse arada bir takılıyor. Sizce sebebi ne olabilir? (USB'li) Genişletmek için tıkla... Muhtemelen mouse'unuzdan kaynaklıdır, farklı bir mouse denediniz mi?
jackdaw. Decapat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 56 29 Ağustos 2020 #3 Steve Rogers dedi: Muhtemelen mouse'unuzdan kaynaklıdır, farklı bir mouse denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok denemedim ama laptoptayken sorunsuz çalışıyor. Masaüstüne geçince takılma oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2020
Steve Rogers dedi: Muhtemelen mouse'unuzdan kaynaklıdır, farklı bir mouse denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok denemedim ama laptoptayken sorunsuz çalışıyor. Masaüstüne geçince takılma oluyor.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 29 Ağustos 2020 #4 jackdaw. dedi: Yok denemedim ama laptoptayken sorunsuz çalışıyor. Masaüstüne geçince takılma oluyor. Genişletmek için tıkla... Farklı bir USB girişine takmayı denedin mi?
jackdaw. dedi: Yok denemedim ama laptoptayken sorunsuz çalışıyor. Masaüstüne geçince takılma oluyor. Genişletmek için tıkla... Farklı bir USB girişine takmayı denedin mi?
novaimpus99 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 887 Makaleler 2 Çözümler 1 29 Ağustos 2020 #5 Kablosuz mouse ise manyetik alandan etkileniyordur.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 29 Ağustos 2020 #6 novaimpus99 dedi: Kablosuz mouse ise manyetik alandan etkileniyordur. Genişletmek için tıkla... Laptopta iken sıkıntısız çalışıyor diyor.
novaimpus99 dedi: Kablosuz mouse ise manyetik alandan etkileniyordur. Genişletmek için tıkla... Laptopta iken sıkıntısız çalışıyor diyor.
novaimpus99 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 887 Makaleler 2 Çözümler 1 29 Ağustos 2020 #7 Lalptop'ta kablosuz mouse alıcısının yanına flash bellek taktığım zaman aynı şekilde takılma yaşıyorum etrafında manyetik alanı bozacak ürün varsa takılmasına sebep olabilir.
Lalptop'ta kablosuz mouse alıcısının yanına flash bellek taktığım zaman aynı şekilde takılma yaşıyorum etrafında manyetik alanı bozacak ürün varsa takılmasına sebep olabilir.